Versterk je immuniteit op natuurlijke wijze en voorkom winterkwaaltjes

Geüpdatet op 6 januari 2022 door ELLE Partner
Versterk je immuniteit op natuurlijke wijze en voorkom winterkwaaltjes

Kou, vermoeidheid, sombere lichten, microben en bacteriën... De donkere winterdagen zijn niet goed voor onze moraal, maar ook niet voor onze gezondheid. Hoe kunnen we winterkwaaltjes vermijden?

Om ons lichaam te wapenen tegen de onvermijdelijke winterse externe agressie, kunnen we het een handje helpen door ons immuunsysteem dat in de afgelopen maanden al flink op de proef is gesteld, op een natuurlijke manier te versterken. Jezeker, op een natuurlijke wijze, want al evolueert de traditionele geneeskunde voortdurend, de natuur heeft heel veel te bieden om ons fit en gezond te houden.

De Arkopharma laboratoria zijn gespecialiseerd in natuurlijke geneeskunde. Ze hebben een hele selectie aan producten die onze weerstand tegen microben versterken, via een benadering die het lichaam en het natuurlijk evenwicht respecteert. De Arkopharma producten worden beter verdragen en opgenomen in het lichaam, en bevatten de vitaminen die nodig zijn voor het goed functioneren van het lichaam. Goed om te weten: ons lichaam is niet in staat om de vitamines die het nodig heeft zelf aan te maken, en onze voeding bevat niet de aanbevolen hoeveelheden, zelfs al eten we gezond en evenwichtig. Dus moeten we een manier vinden om ons lichaam te ‘helpen’. Daarvoor zijn er dus de producten ARKOVITAL® en ARKOROYAL® van Arkopharma. 100% natuurlijke supplementen zonder bewaarstoffen of chemische ingrediënten.

ARKOVITAL® : Multivitaminecomplexen voor een echte boost

  • ARKOVITAL® VITAMINES C + D3 – Immuniteit en vitaliteit

De werking van vitamine C en vitamine D (onttrokken uit Acerolabessen en Lichen Boreal) vult elkaar aan, en dat maakt dit duo bijzonder doeltreffend om de immuniteit te versterken en de strijd aan te binden tegen de virussen en bacteriën die de meest voorkomende winterkwaaltjes veroorzaken. Ze zijn 100% plantaardig en bevatten een hoge dosis actieve stoffen. De bruistabletten zorgen ervoor dat de vitaminen snel en gemakkelijk opgenomen worden door het lichaam.

  • ARKOVITAL® PURE ENERGY – Fitheid en vitaliteit

Arkovital® Pure Energy is een multivitaminecomplex van plantaardige oorsprong dat 9 vitamines en 5 mineralen bevat die onmisbaar zijn om het verdedigingsmechanisme van het lichaam in stand te houden(met IJzer, Selenium en Zink) en fit te blijven (met vitamines B2, B3, B5, B6, B9 en C).

  • ARKOVITAL® PURE ENERGY IMMONOPLUS – Energie en natuurlijk verdedigingsmechanisme

Arkovital® Immunoplus verhoogt het verdedigingsmechanisme van het immuunsysteem op een natuurlijke manier en houdt je in topvorm, met een krachtige cocktail van 10 vitamines en 5 mineralen die 100% plantaardig zijn, zoals Echinacea, beta-glucanen en Baobab.

  • ARKOVITAL® ACEROLA 1000 – Immuniteit en energie

Arkovital® Acérola 1000 heeft een versterkende en tonifiërende werking. Deze 100% plantaardige vitamine C komt uitsluitend van de Acerolabes. Hij helpt vermoeidheid tegengaan en draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem. Verkrijgbaar als kauwtablet of als bruistablet, met de heerlijke smaak van rode vruchten.

ARKOROYAL® : Producten uit de bijenkorf om de immuniteit te versterken

 

Het gamma ARKOROYAL® bestaat uit producten die uit de bijenkorf komen, en die hun kwaliteiten allang bewezen hebben (Koninginnebrij, Propolis, Honing), gecombineerd met planten. Dit gamma is speciaal ontwikkeld om de immuniteit in stand te houden. Arkoroyal® is het Eerste Label Verantwoordelijk Bijenteelt dat duurzaam, ecologisch en ethisch te werk gaat. Er wordt geen gebruik gemaakt van pesticides, chemische ingrediënten of bewaarstoffen. De Koninginnebrij van premium kwaliteit is een echte schat uit de natuur. Ze heeft ontstekingsremmende eigenschappen en boost de immuunreactie. Met Arkoroyal® Dynergie en Arkoroyal® Immunité Fort BIO kan je je lichaam optimaal wapenen om de winter gezond en fit door te komen, zonder een beroep te moeten doen op je medicijnkastje.

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Arkopharma

arkopharma.com

Lees ook :

5 tips die je gezondheid tijdens de herfst verbeteren

Vijf gemakkelijke gewoontes die je gezondheid boosten

3 heerlijk feestelijke cocktails zonder alcohol