10 adressen voor een weekendje Antwerpen met vriendinnen

Geüpdatet op 25 oktober 2022 door Lore Ginneberge
10 adressen voor een weekendje Antwerpen met vriendinnen Imaxtree

Waar moet je zijn om te shoppen, eten en slapen in Antwerpen? Van Belgische flagship stores tot een luxueuze beautybestemming en gezellige restaurantjes, alle adressen voor een onvergetelijk weekendje weg met vriendinnen ontdek je hier.

Le Labo: parfumwalhalla

Als enige Le Labo-winkel in België is dit een van de adressen in Antwerpen die je niet mag missen. Het nicheparfummerk biedt er haar volledige aanbod aan, waaronder de chicste handzepen en -lotions, haarverzorging, geurkaarsen en de iconische parfums natuurlijk.

antwerpen adressen hotspots
Le Labo

Adres: Wapper 18, 2000 Antwerpen

Labellov: tweedehands designerparels

Het ultieme cadeautje aan jezelf: een designertas van grote namen of Belgische makelij. In de Labellov-showroom spot en scoor je de mooiste tweedehands items van Dior, Delvaux en co.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LabelLOV Luxury (@labellov_luxury)

Adres: Verlatstraat 15, 2000 Antwerpen

Lewis & Melly: lokaal winkelen

Zes jaar na het ontstaan, pakt het Belgische duo achter Lewis & Melly uit met een impressionante flagship store dichtbij de Steenhouwersvest. Hier shop je de hele collectie, van zwierige prairiejurken tot de oversized pakken en gezellige wollen truien.

antwerpen hotspots
Lewis & Melly

Adres: Drukkerijstraat 6, 2000 Antwerpen

FEST: betaalbaar design scoren

Het Amsterdamse FEST is een must voor iedereen die z'n interieur een eigentijdse update wil geven zonder een fortuin te betalen. In de Antwerpse vestiging kan je terecht voor advies, voor inspiratie en voor kleine hebbedingen als kussens, vazen, plaids en tafellampen.

fest antwerpen deco adresjes
FEST

Adres: Steenhouwersvest 16, 2000 Antwerpen

CHANEL Fragrance & Beauty: baden in luxe

Voor iedereen die ook maar een béétje van beauty houdt is dit de hemel op aarde. CHANEL wijdde een volledige boetiek aan haar iconische parfums - denk N°5, Gabrielle, Coco Mademoiselle - , maar ook aan de uitgebreide cosmetica- en skincarelijn. Laat je adviseren, probeer verschillende lipsticks en crèmes uit en stap buiten met je nieuwe favoriete beautyproducten.

Chanel beauty boetiek Antwerpen
CHANEL

Adres: Korte Gasthuisstraat 20-22, 2000 Antwerpen

Green Garage: gezonde koffiebar

Als je van planten houdt, kwaliteitskoffie, gezond eten of al het bovenstaande, is Green Garage een aanrader. In deze mini-jungle op het Eilandje staan duurzaamheid en eerlijke, lokale ingrediënten centraal. Behalve een waaier aan warme drankjes kan je er ook blijven plakken voor lunch of avondeten, al dan niet vergezeld van een goed glas biowijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Green Garage (@ggantwerp)

Adres: Cadix 7, 2000 Antwerpen

MOOY Bakery: zoete verwennerij

Voor een Instagramwaardige cupcake of suikerzoete cakepop vergezeld van een warme chocolademelk moet je bij het kleine zusje van MOOY zijn. Wil je je vriendinnengroep helemaal inpakken? Bestel een afternoon tea met een scala aan heerlijke hapjes en ongelimiteerde kopjes thee.

MOOY bakery Antwerpen hotspots adressen
MOOY Bakery

Adres: Lombardenvest 33, 2000 Antwerpen

MESA: feestelijk sharing food

Voor tropische vibes ben je bij het Antwerpse Tomorrowlandrestaurant MESA aan het juiste adres. De gerechten en cocktails die je er proeft, zijn geïnspireerd op de Tastes of the World keuken van het festival, met typische smaken uit de vier windstreken. Lekker eten en leuke beats, de ingrediënten voor een topavond.

antwerpen restaurant MESA hotspot adressen
MESA

Adres: Kloosterstraat 99, 2000 Antwerpen

MoMu Antwerpen: niet te missen mode expo's

Sinds haar heropening staat er heel wat op het programma van MoMu Antwerpen.  Niet alleen in het vernieuwde museum, maar verspreid over de hele stad vind je expo's en activiteiten waar je modehart sneller van gaat slaan.

momu antwerp expo
MoMu Antwerp

Adres: Nationalestraat 28, 2000 Antwerpen

B&B Hotel Antwerpen: slapen op een toplocatie

Een lief geprijsd hotel met gloednieuwe kamers en een uitgebreid ontbijtbuffet? Klinkt te mooi om waar te zijn, maar B&B Hotel maakt het waar. Met uitzicht op de Meir kan je je geen betere ligging inbeelden voor een shoppingtrip. 's Ochtends rol je uit bed zo de winkelstraten in.

hotel antwerpen budget centrum
B&B Hotels

Adres: Frankrijklei 36, 2000 Antwerpen.