Hotspot: Labellov opent tweede vintageboetiek in Brussel

Geüpdatet op 14 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Hotspot: Labellov opent tweede vintageboetiek in Brussel Imaxtree

Een leuke verrassing voor vintage lovers: ter ere van haar 10-jarig bestaan opent Labellov, dé referentie voor vintage luxeaccessoires in België, een nieuwe boetiek in Brussel.

Al 10 jaar draagt Labellov bij aan de herwaardering van tweedehands designeritems, dat moet gevierd worden! Ter gelegenheid van haar jubileum opent Labellov een nieuw verkooppunt in Elsene, niet ver van het centrum van Brussel. Vanaf dit najaar kunnen liefhebbers van luxeaccessoires in de boetiek terecht voor tweedehands stukken van de meest geliefde modehuizen: Chanel, Dior, Hermès, Fendi, Gucci, Chloé, Céline, Louis Vuitton.... de lijst is eindeloos en doet ons hart instant sneller slaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LabelLOV Luxury (@labellov_luxury)

Bewuste aankopen

Door luxeartikelen een tweede leven te geven, maakt Labellov niet alleen kopers en verkopers gelukkig, maar zet de boetiek zich ook in voor een duurzamere manier van consumeren. Volgens het bedrijf heeft de resale-wereld de afgelopen 10 jaar een grondige metamorfose ondergaan. De tijd dat tweedehandsartikelen werden beschouwd als minderwaardig ligt dan ook ver achter ons. Labellovs succes bij haar klanten bewijst dat het net zo chic is om 'gerecycleerde' stukken te bezitten als nooit gedragen stukken, vooral nu duurzaamheid een belangrijker topic wordt voor vele consumenten. De populairste handtassen van dit moment?  De Birkin, Kelly en Constance van Hermès, de klassieke 2.55 en de flap bag van Chanel, en niet te vergeten: de Brillant van Delvaux, een Belgische trots.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LabelLOV Luxury (@labellov_luxury)

De missie van Brigit de Jager, oprichter van Labellov, is om bij te dragen aan de duurzaamheid van high end-mode en tegelijkertijd luxe toegankelijk te maken voor iedereen. Daarom biedt ze haar klanten niet alleen de mogelijkheid om unieke vintage stukken te kopen, maar ook om zich te ontdoen van items die ze niet langer willen houden dankzij haar all-inclusive doorverkoopdienst. Het is dus mogelijk om je eigen designeritems in het depot dichtst bij jou af te geven, waarna Labellov zich ontfermt over het hele verkoopproces.

Birgit de Jager van Labellov
Birgit de Jager van Labellov

In oktober opent ook een permanente winkel in hartje Knokke.

Meer info via labellov.com

Adressen

Antwerpen: Wetstraat 15
Brussel-Elsene: Emile Bouilliotstraat 61
Knokke: Golvenstraat 17