We love: Neuhaus komt met personaliseerbare pralines

Gepubliceerd op 7 september 2021 door Lore Ginneberge
We love: Neuhaus komt met personaliseerbare pralines Neuhaus

Haal de chocolatier in jezelf naar boven! De nieuwe Chocolate Duets van Neuhaus laten je toe om zelf smaakcombinaties te creëren en te experimenteren naar hartenlust.

Het Belgische chocolademerk Neuhaus - de uitvinder van de praline nota bene - zoekt steeds naar nieuwe manieren om chocoladeliefhebbers te verleiden. De nieuwste lancering uit het atelier is extra origineel: een praline bestaande uit twee delen die je zelf kunt combineren. Neuhaus laat de eer dus aan jou om de perfecte praline te bedenken. Er wordt een palet van zes verfijnde chocoladebodems en zes rijkgevulde toppings aangereikt, goed voor 36 unieke smaakcombinaties.

neuhaus
Neuhaus

De zes chocoladebodems zorgen voor een specifieke aromatische toets in je gepersonaliseerd duet. Smaken zoals witte chocolade met framboos, limoen en citroen of vanille uit Madagaskar, maar ook gember en koffie zorgen voor een verrassende toets. Daarbovenop (letterlijk) krijg je de keuze tussen toppings van smeuïge praliné of ganache vulling omhuld met witte, melk- of pure chocolade - al dan niet met een crunchy toets van nootjes. Hulp nodig bij het experimenteren? In de doos vind je een wiel met perfect matches en foodpairing tips. Onze favoriet? De salted caramel ganache met een bodem van pure chocolade en koffie. Zo'n geslaagde combo, we hadden het zelf niet kunnen bedenken - of net wel!

neuhaus
Neuhaus

De Neuhaus Chocolate Duets is verkrijgbaar in een doos van 60 chocolaatjes (€ 49) en 36 chocolaatjes (€ 33) via neuhaus.com

Shop hier