Detox Challenge week 1: de Rainpharma After Summer kuur

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Detox Challenge week 1: de Rainpharma After Summer kuur

Start het schooljaar met een fit lichaam! Elke week van september gaan we een andere detox challenge aan. Beginnen doen we met de Rainpharma After Summer Detox die van start gaat op 1 september.

Net zoals aan het nieuwe kalenderjaar willen we ook aan dit nieuwe schooljaar beginnen met goede moed en nog betere voornemens. Geen beter moment om je lichaam even te resetten met een detoxkuur. Ga de uitdaging aan en start ook vanaf 1 september met de Rainpharma-kuur die je gedurende één week begeleidt richting een gezonde levensstijl.

rainpharma
Rainpharma

Hoe begin je er aan? De Rainpharma detox is gebaseerd op het beproefde Smart Nutrition Project van het Belgische merk, een gezond dieet op basis van véél groenten en weinig suiker, aangevuld met shakes die rijk zijn aan proteïnen en de nodige vitamines. Goed nieuws, want in tegenstelling tot vele andere merken heeft Rainpharma enkele veganistische shakes in haar assortiment. Ook tussen de vitamines en supplementen zitten vegetarische en veganistische alternatieven. Iedereen kan dus zorgeloos deelnemen aan de detox challenge. De kuur werkt best in combinatie met een gezonde levensstijl, voldoende bewegen en slapen is dus cruciaal.

Zin om mee te doen? Haal je Smart Nutrition Box bij een verkooppunt in je buurt en waar je persoonlijk geïnformeerd en begeleid zal worden. Volg de ELLE-socialemediakanalen en ontdek onze ervaring met deze detoxkuur.