Hotspot Alert: Tony’s Chocolonely opent eerste chocoladebar in Amsterdam

Gepubliceerd op 3 juli 2020 door Lore Ginneberge
Hotspot Alert: Tony’s Chocolonely opent eerste chocoladebar in AmsterdamTony's Chocolonely Chocolate Bar

Voor de allerbeste chocolade hoef je niet langer enkel in België te zijn. Tony's Chocolonely, het Nederlandse merk van fairtrade chocolade, opent een heerlijke bar vol verrassend lekkere zoetigheden. Een tripje Amsterdam, iemand?

Hamburgers met chocolade

De nieuwe place to be voor chocaholics bevindt zich midden in de Nederlandse hoofdstad, in het historische Beurs van Berlage-gebouw. Een pand dat een geschiedenis heeft in het verhandelen van cacao, en daarom de gedroomde uitvalsbasis voor deze heerlijke hotspot. Binnenin werd het originele interieur waar kan behouden, met enkele felgekleurde Tony-twists.

Tony's Chocolonely Chocolate Bar
Tony's Chocolonely Chocolate Bar

Op de menukaart all things chocolate - what else? Van crazy shakes tot zoete hamburgers, s'mores en cake met jouw favoriete toppings. De opties zijn eindeloos, ook voor wie geen trek heeft in zoet.

tony's chocolonely
Tony's Chocolonely's zoete hamburger met een koekje en marshmallows

Crazy about chocolate, serious about people

Hoewel de Chocolate Bar en haar aanbod één en al fun uitstralen, schuilt er een serieuze missie achter Tony's, eentje die ze graag delen met chocofans. Het bedrijf is namelijk van bij de opstart 100% slaafvrij, wat zeker niet vanzelfsprekend is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tony's Chocolonely (@tonyschocolonely) op

De cacao-industrie is op z'n zachtst gezegd erg oneerlijk verdeeld, vandaar ook het ongelijke patroon op de Tony's Chocolonely-repen. Het absolute doel is om chocolade wereldwijd slaafvrij te maken, winkel per winkel, chocoladebar per chocoladebar, en via chocaholics als jij!

Adres: Damrak 213, Amsterdam

Meer info: chocolatebar.tonyschocolonely.com