Maak kans op een ontdekkingspakket van Arkopharma t.w.v. 89,90€

Geüpdatet op 15 oktober 2020 door ELLE Partner

Win 1 van de 10 Arkopharma ontdekkingsboxen boordevol natuurlijke gezondheidsproducten t.w.v. € 89,90 om kwaaltjes van het hele gezin te voorkomen en te verlichten.

Weinig energie? Moeite om in slaap te vallen? Nood aan een efficiënte detox of kalmerende massage tegen de stress van het begin van het jaar? Zoek dan niet verder: de Arkopharma Ontdekkingsbox bevat natuurlijke oplossingen voor al je kwaaltjes. Arkopharma natuurlijk producten zijn effectief en respecteren je lichaam en evenwicht. Ze combineren wetenschap, creativiteit, kwaliteit, veiligheid en respect voor het milieu en worden gemakkelijk opgenomen en verdragen door je lichaam.

 

De Ontdekkingsbox t.w.v. € 89,90 bevat 4 natuurlijke gezondheidsproducten met positieve effecten op je lichaam:

 

  • Ontdek een nieuw gevoel van vitaliteit met ArkoVital Pure Energy: een combinatie van 9 vitamines en 5 mineralen uitsluitend afkomstig van vruchten en planten, zonder chemische ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige vitamines.
  • Slaap als een baby met Arkorelax Slaap: een complete formule van 5 plantaardige ingrediënten, vitamine B6 en melatonine die je ontspannen en zo je slaap helpen verbeteren. Met Arkorelax Slaap ontwaak je elke dag opnieuw in topconditie!
  • Kalmeer gewrichts- en spierpijn met de Arkoflex Massage Crème: een unieke combinatie van natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën om je lichaam te ontspannen.
  • Werk de overtollige kilo’s en afvalstoffen van de feestdagen weg met het Arkofluides afslankprogramma: een 100% plantaardige oplossing om je lichaam te zuiveren en je silhouet te behouden. Een combinatie van planten afkomstig uit de biologische landbouw, gegarandeerd zonder zoetstoffen, zonder bewaarmiddelen en zonder alcohol.

Speel mee en win een Arkopharma Ontdekkingsbox door onderstaande vraag te beantwoorden: