Win een Maison Dandoy koekjesdoos

Geüpdatet op 14 januari 2020 door ELLE Partner

ELLE en Maison Dandoy slaan de handen in elkaar en geven 5 Golden Biscuit Boxes en 5 Dandoy’s Darlings weg. Dozen vol verfijnde smaken, om te delen of lekker voor jezelf te houden.

We hoeven Maison Dandoy niet meer aan je voor te stellen. De tempel van plezier bij uitstek  werd bekend tijdens de Tweede Wereldoorlog vanwege zijn zoete beschuitjes, en dankzij deze eenvoudige zoetheid produceert het huis nu de heerlijkste en schattigste koekjes.

ELLE biedt je de kans om 10 van hun twee befaamde dozen te winnen. Voor je beslist in welke doos je je ongeduldigevingers wil steken, geven we wat details over de heerlijkheden die ze bevatten. Kijk uit, hier ga je van watertanden!

1/ De Golden biscuit Box

640 gram zoetigheid in een gouden doos. De Golden Box bestaat uit kattentongen met vanille, kleine boterkoekjes, de beroemde speculoos in de klassieke- of vanilleversie, pistachekoekjes, gezouten karamelkoekjes en een zachte reep marsepein.

2/ De Dandoy Darling

Binnenin zit een assortiment van ronde koekjes, verfijnd en romantisch. Dandoy Darling bevat gezouten karamelkoekjes, pistachekoekjes, Earl Grey en bergamotkoekjes, palets de dame met rum en rozijnen, koekjes met chocoladeparels en citroengebakjes.

Beantwoord de volgende vraag en probeer een van de tien dozen te winnen:


Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Dandoy.
www.dandoy.be