Win een ontbijtset van KitchenAid

Geüpdatet op 23 december 2019 door ELLE Partner

Uitgeslapen of niet, deze stijlvolle ontbijtset van KitchenAid helpt je om de dag goed te beginnen!

Ben jij ook verzot op een heerlijke tas thee en een knapperige toast bij het ontbijt? Dat komt goed uit! Want wij bieden jou een KitchenAid ontbijtset aan met waterkoker en broodrooster uit het Artisan gamma!

Met de 1,5 l waterkoker regel je de temperatuur naar wens, van 50 °C tot 100 °C. Ideaal om je groene thee aangenaam warm te maken of je zwarte Assamthee lekker heet. Deze waterkoker werkt snel en stil. Dankzij de dubbele wand blijft het water binnenin langer warm en voelt de buitenkant koud aan. Geen verbrande vingers meer, zelfs wanneer je ’s morgens nog niet goed wakker bent.

Voor de lekkerbekken onder ons is er de Artisan broodrooster met 2 sleuven. Dankzij de twee extra grote sleuven tover je elk type brood om in een heerlijke toast. Hou je van goudkleurig? Of toch liever krokant? De automatische sensor laat het brood zakken, roostert het op een van de zeven standen, houdt de tijd bij aan de hand van een LED-afteltimer, en laat het precies op tijd terug omhoog komen. Heb je een drukke dag en weet je niet wat eerst gedaan? Vertrouw op je Artisan broodrooster, hij houdt je toasts lekker warm. Wie zin heeft in een brunch, kan uitpakken met heerlijke bagels en koffiebroodjes dankzij de functie voor ronde broodjes.

Beantwoord onderstaande vraag en maak kans op een van deze elegante én functionele KitchenAid ontbijtsets. Gedaan met vertrekken op een lege maag!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met KitchenAid.
www.kitchenaid.be