Schrijf je in voor de ELLE x Galeria Inno shopping days en shop er al je kerstinkopen!

Geüpdatet op 30 december 2019 door ELLE Partner
elleinno

De eindejaarsperiode nadert, en bij ELLE kijken we daar zo naar uit dat we zelfs voor het eerst sedert lang een adventskalender hebben klaargezet.

Om ons ongeduld te temperen, hebben we besloten je al wat eerder in de watten te leggen. We nodigen je namelijk uit om te komen genieten van een zalige kerstsfeer tijdens de ELLE x Galeria Inno Shopping Days. Kleding, accessoires, lederwaren, papierwaren, decoratie, make-up ... bij Galeria Inno vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. De perfecte plek om – zonder van hot naar her te hoeven rennen – het ideale geschenk te vinden voor je geliefden, of gewoon om jezelf mee te verwennen. Daar zijn de feesten toch ook voor, niet?

Op het programma tijdens de Shopping Days: een ontmoeting met de Kerstman op zijn troon (jazeker), heerlijke drankjes om van te genieten terwijl je een praatje slaat en een Sharingbox om alles vast te leggen. Onze styliste zal ook aanwezig zijn om je de geheimen van een sprankelende oudejaarslook te verklappen. En dan zwijgen we nog over de goodiebags vol verrassingen die je meekrijgt naar huis … als je braaf bent geweest tenminste!

ELLE en Galeria Inno bieden jou de kans deze magische shoppingervaring mee te maken op twee data:

  • Zaterdag 14 december van 13 tot 17 uur bij Galeria Inno Brussel Louiza en Galeria Inno Leuven.
  • Zaterdag 21 december van 13 tot 17 uur bij Galeria Inno Gent en Galeria Inno Liège.