Schrijf je in voor Black Friday ELLE x City2 en shop gratis voor een waarde van € 1.000

Geüpdatet op 11 december 2019 door ELLE Partner
Haal alles maar al uit de kast, het is Instagram-time bij City2!

Al plannen voor vrijdag 29 november tussen 15.30 en 20.30 uur? Wij in elk geval wel: wij zijn dan aan het shoppen in City2! Naast de onklopbare prijzen van het Black Friday-weekend heeft het winkelcentrum nog een andere grote verrassing in petto. Doel: weer helemaal mee zijn met de nieuwste streetlook!

Kom naar je favoriete winkels om je hipste streetstyle helemaal op punt te zetten. Wie de beste look heeft, mag voor € 1000 gratis shoppen! Plaats de foto van je outfit op je publieke Instagram-account en tag de merken van de kleren die je draagt. Vergeet niet City2brussels en ELLE Belgium te volgen en #ELLECity2 toe te voegen.

Natuurlijk laten we jou niet op je eentje de streetstyle-battle aangaan: er zal een Corner Style zijn, waar twee stylisten tot je beschikking staan om je te adviseren. Helena Chambon en Aurélie Van Daelen helpen je bij het vinden van de perfecte look en geven jou hun deskundige advies om dé foto te nemen waarmee je indruk zult maken. Daarnaast kun je je make-up snel laten bijwerken by NYX en is er een Lillet-bar. Want jawel, een shooting, daar krijg je dorst van! De deelnemers krijgen ook nog eens een goodiebag* mee naar huis.

* gratis goodiebags zolang de voorraad strekt.