Dit recept is officieel geen hummus, want bevat geen kikkererwten, maar is net zo lekker en gemakkelijker te verteren.
Ingrediënten
- 1/4 ovengeroosterde pompoen (met schil)
- 4 el tahini
- knoflookpoeder
- gedroogde koriander
- saffraan
- rode peper
- komijnpoeder
- basilicumpoeder
- zwarte peper en zout
Bereiding
- Bak de pompoen in de oven, laat hem afkoelen.
- Mix de pompoen (met schil) met de tahini en de kruiden. Voeg een paar druppels water toe als de dip te dik is. Voeg eventueel 1-2 eetlepels olijf- of sesamolie toe.
Heerlijk met zelfgemaakte crackers of brood.
Ontdek ook deze pompoenlasagne en vegan snickers
#ELLEETENCLUB
Met haar instagram Natural by Natalia (7K) deelt Natalia Vanthienen haar vele passies: zelfgemaakte natuurlijke zepen, suikervrije zoetigheden en veganistische recepten. Verder heeft deze Brusselse een groot talent voor fotografie en keramiek.
Instagram : @naturellebynatalia
Website: naturalbynatalia.com