Schrijf je in voor de ELLE x La Bottega shopping night

Geüpdatet op 25 oktober 2019 door ELLE Partner

Hasselt, doet dat bij jou ook meteen een shoppingbelletje rinkelen? Dan nodigt ELLE je graag uit op een exclusieve shopping night in La Bottega. Rep je en mis het shopevent van het najaar niet!

La Bottega is de shopping hotspot met drie verdiepen vol schoenen, mode en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen. Meer dan 300 nationale en internationale labels wachten je op: Dries Van Noten, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Second Female, Maison Scotch, Just in Case, Munthe, Veja, Diadora, AGL, Fiamme, See by Chloe, Clio Goldbrenner en Floris van Bommel. Twijfel je nog? Dan staan er huisstylistes voor je klaar met professioneel en gepersonaliseerd advies.

La Bottega verrast, vernieuwt en verwondert. Het shopwalhalla, dat in de historische gebouwen van Stokerij Smeets huist, zet in op innovatieve ideeën om van local shopping een unieke ervaring te maken. Zo zijn er ook formules op maat van bedrijven: organiseer een stylingssessie of vergader er met je team op een unieke locatie.

Even bekomen van het shoppen? Dat kan in de bistro van de conceptstore. Een heerlijke brunch, lunch of verwenkoffie wachten er op je.

Zet dus snel 17 oktober in je agenda! La Bottega opent de deuren voor alle fashionistas. Je wordt er verwelkomd met hapjes, drankjes en 10% korting op je aankopen. Een fotograaf legt de nieuwe outfits meteen vast en je ontvangt een exclusieve goodie bag.

Wanneer?
17 oktober vanaf 18u tot 21u

Waar?
Paardsdemerstraat 9, 3500 Hasselt.

Inschrijven kan via dit inschrijvingsformulier!