Schrijf je in voor het shoppingweekend ELLE x Cameleon

Geüpdatet op 13 november 2019 door ELLE Partner

Beleef samen met ons een fantastisch fashion weekend bij CAMELEON in Woluwe. Bezwijk voor de mooiste modetrends, kom langs voor professioneel make-upadvies en keer zelfverzekerd terug naar huis met een gepimpte garderobe en een up-to-date beautyroutine.

Kom tijdens het weekend van 11, 12 en 13 oktober je stoutste modedromen waarmaken en shop een volledig nieuwe garderobe bij elkaar tijdens het exclusieve CAMELEON x ELLE shoppingweekend! Maak je op voor een fashionable driedaagse met massa’s leuke extra’s. Op het programma: mini make-overs, tutorials, beauty workshops onder leiding van echte professionals maar ook goodie bags, drinks en tal van fijne verrassingen.

Lezeressen krijgen meer

Schrijf je onmiddellijk in op ELLE.be en ontvang een promo code waarmee je van maar liest -20% supplementaire korting geniet in alle afdelingen (aanbod enkel geldig voor onze lezeressen). Tijdens het event maak je ook nog kans om één van de 100 waardebonnen ter waarde van 50€ te winnen!

Een ontspannen shoppingmoment

Outlet Cameleon Woluwe, gelegen op 5 minuten van het centrum van Brussel, is al meer dan tien jaar de place to be voor stijlvolle private sales. In een gebouw dat meermaals is beloond voor zijn milieuvriendelijke ontwerp kunnen de leden genieten van een ontspannen shoppingtrip (inclusief kinderopvang, restaurants ...) met keuze te over voor het hele gezin. Naast mode, schoenen en interieuraccessoires shop je er ook merken in outlet met kortingen tot 70% op de originele winkelprijs.

Om lid te worden, een vriendin te sponsoren of de ervaring te delen, ga naar cameleon.be

Waar? CAMELEON Woluwe: Arianelaan 15 - 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe

Zin om deel te nemen? Schrijf je hier in!