Wedstrijd: doe mee en win een goodiebag van Quaker

Geüpdatet op 8 oktober 2019 door ELLE Partner

Verschijnen ze ook wel eens aan jouw ontbijttafel: kinderen die met het verkeerde been uit bed zijn gestapt en geen zin hebben in school? Tovert een lekker ontbijt meteen een glimlach op hun gezicht?

Doe mee aan de wedstrijd en ontdek de Quaker Kids Crunchy Mix-Up ontbijtgranen, een mix van lekkere havermout vlokken en speelse dierenfiguurtjes. Laat je kids op knapperige beren jagen en naar krokante eekhoorns en olifanten speuren. Plezier aan de ontbijttafel verzekerd!

Al ruim 140 jaar lang zet Quaker in op lekkere en gezonde ontbijtproducten, zonder kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Een portie van deze ontbijtgranen bevat genoeg vezels en energie om aan het avontuur van de dag te beginnen! Bovendien bevat Quaker Kids Crunchy Mix-Up slechts 12g suiker per 100g. Dat is ruim 40% minder suiker dan andere ontbijtgranen voor kinderen. Quaker Kids Crunchy Mix-Up is verkrijgbaar in de smaken chocolade en aardbei.

 

Doe mee aan de wedstrijd en win een goed gevulde Quaker goodiebag. Naast een pak Quaker Kids vind je er een metalen Quaker box om je ontbijtgranen in te bewaren, een Quaker usb-stick, het unieke Quaker receptenboek boordevol verrassende en heerlijke ontbijtrecepten, en een Quaker glazen pot om je eerste recept in uit te proberen. Ontbijten was nog nooit zo leuk!