Schrijf je in voor de exclusieve ELLE x Levi’s shopping night op 19 september

Geüpdatet op 24 september 2019 door ELLE Partner

De Levi’s® Ribcage familie breidt uit met twee nieuwe modellen: de Ribcage Wide Leg en de Ribcage Crop Flare. Het jeansmerk biedt op deze manier dit najaar voor ieder wat wils. Dankzij de high waist van zo'n 30 centimeter en de stretch stof garandeert de Ribcage een elegante, vrouwelijke look.

Vintage is back! Ontdek de Levi’s® Ribcage en tal van andere it-pieces met een sterke '80 of '90 invloed. Stukken die je al eerder hebt gezien, maar die aangepast en versterkt zijn om een nieuwe identiteit te creëren. Het onbekende meets de klassiekers. Ook Hailey Baldwin is alvast fan en verscheen in Ribcage jeans op de opening van de Levi’s® store op Time’s Square.

Op 19 september laten jij en je plus one zich in Brussel van top tot teen stylen tijdens de exclusieve ELLE x Levi’s Fashion Night door onze styliste. Shop til you drop: tijdens het event geniet je van een korting van 20% op de hele collectie.

Bovendien trakteren we jullie op drinks en finger food. Daarnaast staan de haar stylisten van het professionele merk REDKEN om de perfecte haar look te creëren. Bij elke aankoop krijg je bovendien een goedgevulde goodiebag mee naar huis!

Klaar voor jouw nieuwe high-rise look? Schrijf je dan nu in! #LiveInLevis

Place to be

Levi’s® store Brussels, Nieuwstraat 92
Donderdag 19 september vanaf 19u

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de ELLE x Levi's Shopping Night. Indien je geselecteerd bent, ontvang je een bevestigingsmail.