Neem deel en vier samen met ons de opening van de nieuwe Caudalie Spa Boutique in Brussel

Geüpdatet op 28 augustus 2019 door ELLE Partner

De fans van een stralende teint kunnen zich alvast in de handen wrijven! Caudalie, het bekende merk van natuurlijke verzorgings- en schoonheidsproducten, opent een boetiek in onze mooie hoofdstad. Ontdek ze alleen of samen met een vriendin op 5 september, de avond voor de Spa Boutique open gaat voor het grote publiek. Lijkt je leuk? Schrijf je online in en maak kans op een exclusieve uitnodiging!

 

Twee jaar na de opening van de eerste Spa Boutique Caudalie in Brugge strijkt het merk neer in de Jean Stasstraat, in de Louiza wijk, om ook daar je huid een frisse en stralend teint te geven dankzij de natuurlijke kracht van druivenpitten. Je waant je er in het Zuid-Franse Bordeaux, te midden van de druivenranken, met een groot raam dat uitgeeft op de wijngaard van Château Smith Haut Lafitte, en een bijzondere inrichting met duurzame materialen zoals eik of Carrara marmer. Neem plaats in een van de pruimkleurige cabines en geniet van een zalig moment van welzijn…

Mooie geschenken

Kom de nieuwe Spa Boutique ontdekken tijdens de exclusieve pre-opening op 5 september vanaf 19u! Op het programma: workshops en beauty tips, een hapje en een drankje, en een fantastische tombola waarbij je een verzorging van 50 minuten (ter waarde van €108) + 2 producten naar keuze (waarde: €70) kunt winnen! De hele avond profiteer je bovendien van heel wat exclusieve aanbiedingen (€49 = 1 tasje / €100 = 1 express verzorging / €150 1 verzorging van 50 minuten), zodat ook jij kan genieten van de heilzame werking van de wijnstok en haar druiven.