Wedstrijd: win een beautyroutine van Topicrem

Geüpdatet op 26 augustus 2019 door ELLE Partner
ellemayoly

Iedereen weet dat een mooie en gezonde huid begint bij een goede hydratatie. Maak kans op een compleet verzorgingsritueel in twee stappen met de Ultra-Hydraterende Lichte Crème en het Ultra-Hydraterende Serum van Topicrem en laat je huid het hoogtepunt van hydratatie ervaren.

Z’n anti-vervuilingsfilter werkt overal, maar vooral in een stadsomgeving beschermt hij de gestresseerde huid tegen externe factoren die haar gevoelig maken en uitdrogen. Het Ultra-Hydraterende Serum van Topicrem biedt een doeltreffende oplossing tegen een doffe, trekkerige huid en laat haar opnieuw stralen in alle comfort. Dit verzorgingsproduct belichaamt precies waar het beautymerk, de expert in hydratatie, voor staat: veiligheid, doeltreffendheid, comfort en eenvoud.

Stap 1: Ultra-Hydraterende serum

Dit serum, verrijkt met Bio-actief water dat tot diep in de huidcellen dringt, boost de natuurlijke hydratatie en stimuleert de celvernieuwing vanuit de kern. Eens goed gehydrateerd, is de huid beter bestand tegen vervuiling en kan ze opnieuw schitteren. Z’n lichte textuur smelt letterlijk op de huid zodat die optimaal gehydrateerd aan de volgende stap van het verzorgingsritueel kan beginnen.

Stap 2 : Ultra-Hydraterende lichte crème

Deze crème op basis van ureum en glycerine, twee bestanddelen die ook van nature aanwezig zijn in de huid, is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, normale tot gemengde huid. Gecombineerd met een biomimetisch lipide wordt de huid maximaal gehydrateerd en vermindert het trekkerige gevoel.

Deze weldadige cocktail met z’n frisse textuur werd getest onder dermatologische en pediatrische controle en is zowel geschikt voor de allerkleinsten als voor de rest van de familie.

Octobre Rose

Omdat Topicrem de gezondheid van vrouwen even belangrijk vindt als hun welzijn, ondersteunt het merk de organisatie ‘Vivre comme avant’ die vrouwen begeleidt tijdens en na hun behandeling tegen borstkanker. De hele maand oktober schenkt Topicrem 1 euro per verkocht Ultra-Hydraterende Serum aan deze organisatie.