Schrijf je nu in voor het She’s Mercedes event by ELLE bij Claes & Zonen

Geüpdatet op 13 september 2019 door ELLE Partner

Laat je een hele avond lang onderdompelen in de wondere wereld van fashion, food en fast cars. Noteer 14 september in je agenda voor het exclusieve lifestyle event in de showroom van Mercedes Claes & Zonen in Sint-Truiden.

Lijkt een avond boordevol mode, make-up en fancy food & drinks in een stijlvolle showroom met droomwagens te mooi om waar te zijn? Knijp jezelf in de arm, sprookjes bestaan écht en jij kunt erbij zijn! ELLE en Claes & Zonen nodigen 600 dames uit voor een exclusief lifestyle event met tal van leuke extra’s.

Schrijf je nu in en geniet samen met je mama, zus of beste vriendin van een onvergetelijke avond. Neem plaats in de stoel voor een feestelijke make-up en een glamoureus kapsel door de professionele mooimakers van Café Beauté. Laat je betoveren door de geuren en kleuren van Rituals Home & Body Cosmetica. Ontdek de laatste modetrends bij Decadence de Luxe en lingerie Mimosa. Vervolledig je nieuwe look met een trendy bril van Optiek Gielissen en een statement piece van juwelier Willems, terwijl je van een drankje geniet, aangeboden door Carrefour Market Terbiest. Helemaal into deco? Check de mooiste interieurtrends bij Design Peeters en de bezwijk voor de woonaccessoires van Saar. Ontdek de geheimen die schuilen achter de producten van Avène dankzij Apotheek Stayen. Krijg tenslotte onmisbare tips & tricks van Georgeous voor een gezonde huid, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Stap in één van de droomwagens van Mercedes-Benz raak alvast in vervoering. Het team van Claes & Zonen helpt je graag met al je vragen en helpt je bij de zoektocht naar de wagen die het beste bij je past. Of laat je mooiste kant zien bij de photobooth in een Mercedes-Benz cabrio en strike a pose!

Honger en dorst gekregen van al dat moois? Bestel je drankje aan de stand van Bacardi-Martini of schuif aan voor het dessertenbuffet van Vangrootloon. Uiteraard ga je niet met lege handen naar huis. Elke gast krijgt een goed gevulde goodie bag met een ELLE magazine en gifts van aanwezige partners mee.

Wanneer?
Zaterdag 14 september van 19u30 tot 23u00

Waar?
Showroom Claes & Zonen Sint-Truiden.
Poort Sint-Truiden, Industrielaan 3310, 3800 Sint-Truiden

 

Schrijf je hier in en maak kans op een duoticket.