De 5 beste anti-aging verzorgingsproducten

Gepubliceerd op 3 juni 2019 door Marie-Noëlle Vekemans en ELLE België
De 5 beste anti-aging verzorgingsproducten

Dankzij deze anti-aging producten zie je écht resultaten op vlak van veroudering. Dit zijn onze favorieten voor een stralende, jonge huid.

Van zon tot pollutie en de voeding die je eet: allemaal zijn het factoren die je huid kunnen verouderen. Gelukkig is het nooit te laat om met een goede verzorging te beginnen en ouderdomstekenen tegen te gaan. Wij selecteerden de 5 allerbeste anti-aging producten.

1/

EGF BIOEFFECT SERUM

beste anti-aging producten voor je huid

Dit serum huid verbetert je huid zichtbaar en helpt de cellen van je huid te vernieuwen. Het geheim? De epidermale groeifactor die van nature in de huid te vinden is en die het regeneratie-proces van cellen versnelt. Met ouder worden heb je steeds minder actieve cellen, waardoor je rimpels krijgt en je huid er minder stralend uitziet. Pluspunt: het serum heeft een super lichte en aangename textuur.

Prijs: €139 (15 ml).

2/

Advanced night repair - Estée Lauder

beste anti-aging producten voor je huid

Dit product is de absolute bestseller van Estée Lauder en een van de hoogst aangeschreven producten in de wereld van anti-age producten. De superlichte textuur laat een fluwelen laagje achter op ieder huidtype en bestrijdt op efficiënte wijze ouderdomstekenen. Je huid is zichtbaar gehydrateerd en steviger. De formule van dit product sluit probleemloos aan bij andere producten en is dus gemakkelijk toe te voegen aan je beauty-routine.

Prijs: €73 (30 ml).

3/

Double Serum - Clarins

beste anti-aging producten voor je huid

Deze anti-age verzorging stimuleert 5 vitale functies van de huid tegelijk, dankzij de formule van plantenextracten. Zowel voor jonge als voor rijpe huiden, voor alle huidsoorten (zelfs voor de gevoelige huid) en elke teint. Dit serum geeft je een globale verzorging die de belangrijkste ouderdomstekenen bestrijdt, namelijk: rimpels, minder stevige, minder stralende en minder homogene huid en zichtbare poriën.

Prijs: €72,50 (30 ml).

4/

Absolue crème riche - Lancôme

De 5 beste anti-aging verzorgingsproducten - 4

Deze verzorging met smeuïge textuur, dankzij de infusie van rozenextract, helpt de huid in slechts 3 weken tijd te regenereren. Je voelt lang na het aanbrengen nog de zachtheid van deze crème, ook als je een dunne of gevoelige huid hebt. Vanaf het eerste gebruik voelt je huid intens gevoed, steviger en zachter wanneer je hem aanraakt. Je huid straalt als nooit tevoren.

Prijs: €159,50 (60 ml).

5/

Anti-aging rapid response booster la prairie

beste producten voor je huid

Zoals gewoonlijk geeft het luxueuze Zwitserse cosmetica-merk La Prairie je onmiddellijk resultaat. De high-tech formule is in staat te zien waar je huid het meest beschadigd is en die delen van je huid te herstellen. Na slechts 2 weken, zie je dat je rimpels zichtbaar vervagen.

Prijs: €281,90 (100 ml).

(vertaald door stagiaire Marie Pauwels)