Wedstrijd: Win ons best bewaarde geheim voor een goudbruine huid

Geüpdatet op 13 juni 2019 door ELLE Partner
ellemayoly

Maak je klaar voor de zomer! Speel mee en win één van de 30 flesjes Hydra+ Hâle Progressif Éclat van Topicrem (40 ml).

Goed nieuws: je hoeft je gezondheid niet langer op het spel zetten voor een stralende, goudbruine vakantietint. Hydra+ Hâle Progressif Eclat van Topicrem bezorgt je een progressief bruinresultaat op maat, ongeacht je huidtint. Zijn vloeibare textuur is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor elk huidtype, zelfs het meest gevoelige. De ideale oplossing voor iedereen die droomt van een stralende vakantietint zonder een zonneslag op te lopen of nog erger - te verbranden. Zijn formule garandeert een streeploze finish, een natuurlijk effect en 24 uur hydratie voor een sublieme glow.

Voor een intens resultaat: breng ‘s avonds een kleine hoeveelheid aan op het gezicht en in de hals. Smeer het product zorgvuldig uit op een goed gereinigde en droge huid voor een goudbruin resultaat bij het ontwaken.

Herhaal deze routine twee keer per week om de sublieme tint te onderhouden.

Hydra+ Hâle Progressif van Topicrem bestaat ook in een versie voor het lichaam, de perfecte partner om bij het eerste streepje zon meteen je favoriete blotebenenoutfit uit de kast te halen. Gedaan met strepen, ongelukjes of een oranje schijn. Want uiteindelijk willen we toch allemaal het beste?