Win een duoticket voor het Nostalgie Beach Festival

Geüpdatet op 18 juni 2019 door ELLE Partner

Voor het leukste festival deze zomer moet je aan de kust zijn. Daar vindt namelijk op 10 augustus het Nostalgie Beach Festival plaats met toppers als Clouseau, Marc Almond, Fischer-Z, Wet Wet Wet en Status Quo.

 

Waar kun je beter proeven van ‘un gout de nostalgie’ dan aan de Noordzee? Nostalgie besloot daarom de 6de editie van het Beach Festival opnieuw te organiseren aan de Belgische kust, en meer bepaald in het Festivalpark van Middelkerke.

 

Op 10 augustus kun je er meebrullen met onverwoestbare klassiekers als ‘Tainted Love’ van Marc Almond, ‘Marliese’ van Fisher Z, ‘Love is All Around’ van Wet Wet Wet, ‘Whatever You Want’ van Status Quo, ‘In A Big Country’ van Big Country en ‘Anne’ van onze eigenste Clouseau.

 

Maxwell Fraser – beter bekend als Maxi Jazz, de bezwerende stem van Faithless – zal komen bewijzen dat God een dj is. En misschien slaagt hij er opnieuw in om tijdens zijn optreden de aarde letterlijk te laten trillen.

 

Het wordt hoe dan ook een dag vol muzikale hoogtepunten, good vibes en culinaire verwennerij.

 

Nostalgie Beach Festival

Zaterdag 10 augustus vanaf 10 uur

Festivalpark Middelkerke

 

Line-up: Clouseau, Marc Almond, Fischer-Z, Wet Wet Wet, Maxi Jazz (dj set), Big Country, Status Quo. Tickets en info: www.nostalgiebeachfestival.be