Win een jaar lang beautyproducten via Zalando

Geüpdatet op 13 mei 2019 door ELLE Partner

Een leuke party in het vooruitzicht en je wil je piekfijn uitdossen, van kop tot teen? Surf dan naar Zalando.be. Naast trendy sneakers, classy outfits en hippe tassen vind je in de online shop nu ook meer dan 200 beautymerken.

 

Zalando, de grootste online winkel in Europa, wil je graag helpen je eigenheid uit te drukken. Met een assortiment van 2000 internationale mode- en beautymerken waaruit je je keuze kunt maken, lukt hun dat ook aardig.

 

De website maakt het je extra gemakkelijk door niet alleen een overzicht te geven van alle losse kledingstukken en accessoires, maar ook complete looks voor te schotelen. Nu ook mét bijpassende lipstick en oogschaduw, want sedert maart biedt Zalando ook beautyproducten aan.

 

De onlineshop gaat daarbij meteen voor de full monty: niet minder dan 5000 producten van make-up tot haarproducten en mondhygiëne. Onder de merken – 200 in totaal – vind je zowel de gevestigede namen zoals Clinique, Bobbi Brown, Glamglow,... als de kleine, hippe labels die furore maken op Instagram.