Schrijf je in voor de exclusieve ELLE x Marie Jo shopping night op 8 mei

Geüpdatet op 10 mei 2019 door ELLE Partner

Zin in een leuke moeder-dochter avond? Altijd al fan geweest van de prachtige lingerie van het Belgische merk Marie Jo? Sla twee vliegen in één klap en schrijf je in voor de ELLE x Marie Jo shopping night op 8 mei in SKM te Aartselaar.

Marie Jo zet met moederdag de unieke band tussen moeder en dochter in de kijker. Moeders inspireren en geven als sterke vrouwen het voorbeeld. Dat is net waar Marie Jo voor staat: vrouwen de mogelijkheid geven om het beste uit elke dag te halen.

Ontdek samen met mama of dochterlief de vier tijdloze basiskleuren uit de Avero collectie: wit, caffé latté, natuur en zwart. Deze tinten spelen perfect in op elk huidtype en vatten de essentie van pure vrouwelijkheid samen. De iconische madeliefjes zijn al generaties lang de favoriet. Mama en dochter volgen elkaar In each others footsteps en wisselen tips uit over hun favoriete model. De hartvormige cup en mousse balconet zorgen met hun eenvoudige, moderne snit voor comfort en luxe.

Van een make-up stand tot persoonlijk styling advies, alles is voorhanden om er op 8 mei een onvergetelijke avond van te maken bij SKM. Marie Jo stalt de mooiste stukken uit de Avero collectie uit en meet je de perfecte set aan.

Om de avond helemaal af te maken verwent Marie Jo één van de deelneemsters met een Marie Jo Golden ticket ter waarde van 125€. Daarnaast zet Bloomon iedereen in de bloemen met een prachtig boeket.

Place to be

SKM, Boomsesteenweg 35, Aartselaar
Woensdag 8 mei 2019 van 19u tot 21u30
Entrance Fee: 20€ (u ontvangt een aankoopbon ter waarde van 20€)