Win een keukenrobot van de Queen of Hearts-collectie van KitchenAid!

Geüpdatet op 26 april 2019 door ELLE Partner

Echte kitchen queens werken het liefst met hulpjes op hun niveau. Met de Queen of Hearts-mixer/keukenrobot bijvoorbeeld, die niet alleen de brains maar ook de looks meekreeg om grote sier te maken in de keuken.  

Jawel, je kunt eiwit opkloppen met een garde, het pizzadeeg kneden met je handen en puree maken met een stamper. Maar het gaat zoveel makkelijker en sneller met een multifunctionele keukenrobot. De toestellen van KitchenAid kregen ook nog eens een tijdloze look mee: het iconische model ‘K’, ontworpen in 1937, is een heuse designklassieker.

Naar aanleiding van zijn honderdjarige bestaan bracht KitchenAid een extra knappe versie uit in de limited edition-collectie Queen of Hearts. Het toestel heeft een sierlijst met miniatuurhartjes en een passioneel rode tint die staat voor energie, kracht en passie. Ideaal dus voor al je sexy gerechjes.

Bij al dat fraais zou je bijna vergeten dat de keukenrobot niet gemaakt is om mooi te staan wezen op je werkblad, maar wel om te fungeren als een superperformante en gebruiksvriendelijke keukenhulp. Dankzij de tien snelheden kan de mixer/keukenrobot elke taak in de keuken aan: mengen, kneden, kloppen … De kantelbare kop zorgt ervoor dat je makkelijk bij de kom kunt om ingrediënten toe te voegen of om die schoon te maken.

Oh, ik wil graag zo’n toestel cadeau!