Hotspot: We Are Labels, de nieuwe multibrandstore in Gent

Geüpdatet op 27 juli 2023 door ELLE Partner
Hotspot: We Are Labels, de nieuwe multibrandstore in Gent

Het begint eindelijk naar de lente te ruiken, en dat betekent … shoppen voor een nieuwe lente-outfit! En waar kun je dat beter dan in multibrandstore We Are Labels in Gent, die precies op 21 maart zijn officiële opening viert?

De hipheidsfactor van het prachtige postgebouw in Gent, dat omgebouwd werd tot een shoppingwalhalla voor fashionista’s, is weer een stuk gestegen dankzij de aanwezigheid We Are Labels. De hippe multibrand store is al even aanwezig in de stad van de stroppendragers, maar pas aanstaande donderdag – het begin van de lente – wordt de officiële opening gevierd met een groots feest. Op het programma staat -40% korting op geselecteerde Spring/Summer items, goodies, drinks en DJ Faisal achter de decks. Zorg dus dat je erbij bent dit weekend!

Op een oppervlakte van meer dan 500 vierkante meter brengt We Are Labels een selectie fijne items van kleine en internationale modemerken voor dames en heren zoals Another-Label, Edited The Label, Lacoste, mbyM, Nümph, Minimum en Rains. Met de on-trend collecties van de leukste Scandi-cool, Parisian-cute en Amsterdam-fashionable brands vind je in de conceptstore alles wat je nodig hebt om in de lente en zomer van 2019 het mooie weer te maken.

Accessoires die je lentelook af maken

Heb jij je lenteoutift al bijeen geshopt? Dan kun je ongetwijfeld nog wel een paar fijne accessoires gebruiken om de show te stelen straks op de terrasjes, of om cadeau te doen aan je bestie. Bij We Are Labels vind je naast de kledingcollecties namelijk ook nog de leuke tasjes van HVISK waar alle bloggers mee lopen te pronken, coole clips, gave scrunchies, sieraden van Club Manhattan en sneakers van onder andere Vans en Veja.

Only great minds can afford simple style

Waarom we zo wild zijn van We Are Labels? De winkel ademt de intimiteit en de unieke sfeer van een conceptstore, maar blijft tegelijkertijd ook betaalbaar. Zo’n 80% van de collectie kost tussen de 40 en de 80 euro. Het motto van We Are Labels luidt ‘Only great minds can afford simple style’. Genoeg redenen dus om geregeld langs te lopen in het Gentse postgebouw én met acht collecties per jaar komen er bij We Are Labels wekelijks nieuwe items binnen, waardoor het aanbod enorm gevarieerd blijft.

We Are Labels

De store in Gent is de tweede We Are Labels-winkel in België. Je vindt de multimerkenwinkel namelijk ook op de Kammenstraat in Antwerpen. We Are Labels werd opgericht door Pieter-Bas Broeke in Nederland. In 2010 ging er de eerste boetiek open in Amsterdam. Vandaag zijn er in totaal 12 stores en vallen de kledingstukken van het merk niet langer weg te denken uit het straatbeeld van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en nu dus ook Gent.

ADRES
We Are Labels Gent
Korenmarkt 16
9000 Gent, Belgie

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met wearelabels.com.
www.wearelabels.com