Word ambassadrice van Estée Lauder

Geüpdatet op 15 februari 2019 door ELLE Partner

Estée Lauder, ons favoriete beautymerk, streeft een welbepaald doel na: je zelfvertrouwen een boost geven. Doe mee en word ambassadrice van de Double Wear foundation!

Een volmaakte teint, een fris gelaat, je stralend voelen … Het kan, met een langhoudende foundation die perfect op je huid is afgestemd en je innerlijk licht onthult. Dat is nu precies het geheim van de Double Wear foundation van Estée Lauder.
Wist je dat 9 op de 10 vrouwen zich aanzienlijk positiever voelen en heel wat minder stress ervaren dankzij de Double Wear foundation van Estée Lauder? Double Wear verdubbelt het zelfvertrouwen en maakt vrouwen actiever, mondiger en opener voor sociale interactie. Dit is wetenschappelijk bewezen!
Ook jij kan dat unieke gevoel ervaren! Doe mee en wie weet win je een uitnodiging om deel te nemen aan onze workshop op zaterdag 26 januari in Brussel. Op het programma: een make-up sessie, advies van een professionele MUA van Estée Lauder, van een styliste en life coach. Om het beste in jezelf naar boven te halen …
Vier gelukkige lezeressen zullen worden geselecteerd om hun ervaringen te delen via een video en een artikel op ELLE.be en onze sociale netwerken.