Le Champ du Coq, even op adem komen in de natuur

Gepubliceerd op 9 november 2018 door ELLE Partner
Le Champ du Coq, even op adem komen in de natuur

Slapen in alle rust, genieten van het natuurlijk licht en de warme zachtheid van blond hout. Kom tot jezelf op een unieke plek …

Bij aankomst in Le Champ du Coq, een volledig gerestaureerd antiek pand op zo’n twintig minuten van Namen, word je al meteen weggeblazen door de prachtige groene omgeving.

Vervolgens lonkt het comfort van de verblijfplaatsen, die uitnodigen om er een weekend, een week of zelfs langer te logeren. Je kunt er heerlijk dobberen in de jacuzzi, het permanent verwarmde zwembad of het Scandinavisch bad. De natuurlijke omgeving is ideaal voor verkenningstochten – te voet, met de fiets of te paard. Op het domein mogen de gasten groenten oogsten in de moestuin, eieren rapen in de kippenren of een bezoek brengen aan de paardenstal. Na alle inspanningen kun je ‘s avonds nog even heerlijk opwarmen in de sauna voordat je je fris opgemaakte, lekker donzige bed opzoekt. Wedden dat je zult doorslapen tot de geluiden van de natuur je wakker maken?

Koppels, gezinnen, vrienden of collega’s komen hier graag een frisse neus halen en samen genieten. Het domein telt drie gebouwen, elk een wereld op zich, en biedt in totaal plaats voor maximaal 24 personen.

Le Coq Licot, een tiny house achterin de tuin

Een privéhuisje in de tuin, een leefruimte met alle comfort (tweepersoonsbed, kitchenette, toilet en douche) en een klein privéterras. Ideaal om je even af te zonderen van de wereld en alleen maar oog te hebben voor elkaar.

Le Coq en Pâte, charme en comfort

Een huis dat warmte en gezelligheid uitstraalt, met plaats voor maximaal 10 personen. 5 tweepersoonskamers, een uitgeruste keuken met een echt fornuis om heerlijke maaltijden op te bereiden voor het hele gezelschap, drie badkamers, leeshoekjes (bibliotheek en stripverzameling) en speelruimten (spelotheek, tafelvoetbal, flipperkast), een open haard en zelfs een piano.

La Crête du Coq, net als in de bergen

Een echte berghut, ontworpen door een binnenhuisarchitect. Slaapzalen met 6 en 4 slaapplaatsen, een tweepersoonsbed en voldoende faciliteiten voor maximaal 12 personen. Een goed uitgeruste kitchenette, twee inloopdouches. Op het overdekte en verwarmde buitenterras is het heerlijk tafelen.

Le Champ du Coq leent zich niet alleen tot een verblijf onder vrienden of met het gezin; het beschikt ook over een grote, volledig uitgeruste vergaderzaal – Le Coq des Boulots – geschikt voor seminaries en professionele samenkomsten. Een familiebijeenkomst of teambuilding, ontspannen, rusten of inspiratie opdoen … Hier is alles mogelijk!

Nog meer foto’s van Le Champ du Coq vind je op hun Instagram-account: @ChampduCoq.

ADRES

Le Champ du Coq
17, rue Grande Commune - 5340 Gesves
+32 473 95 09 62
info@lechampducoq.be
www.lechampducoq.be 

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Le Champ du Coq