De 7 leukste hotspots voor studenten in Mechelen

Geüpdatet op 5 september 2018 door ELLE België
De 7 leukste hotspots voor studenten in Mechelen

We zouden het bijna vergeten, maar ook Mechelen is een bruisende studentenstad. Kleiner dan Antwerpen of Gent, maar bomvol leuke adresjes.

Van de beste espresso tot waanzinnige milkshakes: dit zijn onze 7 favoriete hotspots voor studenten in Mechelen

1/

Sister Bean

mechelen sister bean hotspots studenten
foto: Instagram

Dit is een pareltje onder de Mechelse bars. Niet alleen vind je er heerlijke koffie, blijf zeker ook zitten voor lunch. Wie zoals ons gek is op brunchen kan bij Sister Bean op maandag geregeld aanschuiven aan het heerlijke buffet.

Sister Bean - Vismarkt 26 - 2800 Mechelen

2/

MLKSHK Bar

mechelen mlkshk bar studenten hotspots
foto: Instagram

Wie geen fan is van koffie, kan terecht bij MLKSHK Bar. De milkshakes worden bereid met zelfgedraaid ijs en vers fruit. Ook zijn er naast de classics meer gewaagde combinaties zoals witte chocolade met basilicum. Het interieur is trendy Scandinavisch en de sfeer zit er altijd goed.

MLKSHK Bar - Leermarkt 24 - 2800 Mechelen

3/

Beans

mechelen beans studenten in mechelen
foto: Instagram

Aan koffiebars geen gebrek in het Mechelse. Maar laat je niet misleiden door de naam, want naast een kop koffie vind je bij Beans ook een uitgebreid thee-assortiment en zelfs ontbijt en lunch. Zo zijn er yoghurt bowls, salades en wraps te verkrijgen.

Beans - Ijzerenleen 37 - 2800 Mechelen

4/

Noen

 

mechelen de noen hotspots studenten
foto: Instagram

Noen is de grote zus van MLKSHK Bar. Deze ontbijt- en lunchplek  heeft niet alleen een fantastisch interieur, maar ook een groot aanbod van lekkers. Bij mooi weer kan je aanschuiven aan de lange tafel op hun mooie binnenplaats.

Noen - Leermarkt 24 - 2800 Mechelen

5/

 

Bar Klak

mechelen bar klak studenten in mechelen
foto: Instagram

Koffie, thee, apero, je vindt het allemaal bij Bar Klak. Het klein aantal zitplaatsen maakt deze hotspot extra gezellig, mede dankzij het leuke interieur. Je kan er naast een uitgebreide drankkaart ook terecht voor kleine tussendoortjes 's ochtends en 's middags die je allemaal on-the-go kan meenemen.

Bar Klak - Schoenmarkt 5/6 - 2800 Mechelen

6/

Sneak

mechelen sneak hotspots studenten
foto: Instagram

Wat is er beter dan een sneakerwinkel én bar ineen? Dat moeten de oprichters van Sneak ook gedacht hebben. Hier kan je naast een nieuw paar Fiamme sneakers ook meteen een koffie'tje krijgen.

Sneak - Adegemstraat 17 - 2800 Mechelen

7/

Kaffee-ine

mechelen kaffeeine studenten in mechelen
foto: Instagram

Deze kleine koffiebar serveert de beste espresso van 't stad. Het gezellige zithoekje is ideaal voor wie wat wilt werken voor school. Ook vind je er heerlijke taartjes en zijn er voor de liefhebbers steeds de gekste toppings bij de koffie.

Kaffee-ine - Onze-Lieve-Vrouwestraat - 2800 Mechelen

LEES OOK:

De leukste koffiebars voor Antwerpse studenten.

Vijf handige apps voor studenten

Budgetvriendelijke decospullen voor op kot

(Stagiaire Lore Ginneberge)