Hotspot: Ocean Drive in Knokke

Gepubliceerd op 28 augustus 2018 door ELLE Partner
Hotspot: Ocean Drive in Knokke

Het vroegere Cosmo Hotel wordt deze zomer tijdelijk getransformeerd tot Ocean Drive, de place to be in preppy pasteltinten. De uitgelezen setting om de I-PACE, het gloednieuwe paradepaardje van Jaguar, voor te stellen.

Ocean Drive is de hotspot bij uitstek om te brunchen, aperitieven, shoppen en de Jaguar I-PACE te ontdekken die een ereplaats kreeg aan de ingang van het voormalige hotel. Het veelzijdige en allesomvattende pop-upproject is de perfecte kruisbestuiving van goede smaak, art de vivre en hedendaagse lifestyle. Met een grafische knipoog naar Miami en zijn magische kustlijn.

Kunst, mode en feelgood food bepalen het ritme van de zomer tijdens de drie maanden dat het project zich uitrolt. Op culinair vlak zit je goed bij The Avocado Show en Carcasse Beach Pop-Up waar je, al naargelang je mood of het moment van de dag, terecht kunt voor een perfecte latte macchiato, een geurige kop thee, een uitgebreide brunch, een stukje vlees van de beste kwaliteit, een goed gedoseerde cocktail of een glaasje bubbels om te toasten … Van ‘s morgens tot ‘s avonds is onthaasten hier aan de orde van de dag.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Jaguar.
www.jaguar.be