Wedding fever: deze sterren trouwen binnenkort

Geüpdatet op 31 mei 2019 door ELLE België
Wedding fever: deze sterren trouwen binnenkort

Trouwen ouderwets? Als het van deze sterren afhangt niet.

De afgelopen maanden signaleerden we een aanstekelijke wedding fever onder beroemdheden. Wij sommen alle feiten voor je op én kiezen alvast een geschikte jurk voor deze brides to be.

1/

Chiara Ferragni & Fedez

chiara ferragni fedez marriage verloving huwelijk

De feiten

De Italiaanse blogster Chiara Ferragni  - beter bekend als The Blonde Salad - is sinds maart 2017 verloofd met rapper Fedez. De video waar hij tijdens zijn concert door de knieën gaat, is waarschijnlijk het meest bekeken huwelijksaanzoek ooit. Het koppel kreeg pas een zoontje Leone en hun huwelijk zal plaatsvinden in september. Dit  wordt ongetwijfeld de meest instagrammable bruiloft aller tijden.

De jurk

Wij zijn ervan overtuigd dat Chiara al een jurk - of misschien wel meerdere - heeft uitgekozen. Toch doen we een suggestie: Cuccinelli Shaheen is een hip merk met Italiaanse roots, ideaal dus.

2/

Ariana Grande & Pete Davison

De feiten

Popster Ariana Grande is sinds 12 juni verloofd met komiek Pete Davison. De twee kregen heel wat commentaar, omdat ze pas enkele maanden samen zijn. Maar waarom wachten als het goed zit? Ondertussen is iedereen bijgedraaid, want dit is het schattigste stel ooit. Niet alleen posten ze regelmatig lieve foto's, het koppel liet ook al matching tattoo's zetten. Ahhhh prille liefde!

De jurk

Ariana liet al weten dat ze droomt van een winter wedding. Wij kozen een bruidsjurk van Lazaro, die perfect samengaat met haar girly uiterlijk. Wedden dat Pete net zo overdonderd is als op dit schattige filmpje?

lazaro nordstrom trouwjurk

Bekijk hier Ariana Grande's mooiste looks.

 

3/

Hailey Baldwin & Justin Bieber

justin bieber hailey baldwin engagement wedding huwelijk

De feiten

Nog fans van een snelle verloving: model Hailey Baldwin zei 'ja' tegen Bieber in de Bahama's na amper twee maand daten. Het koppel was wel al eerder samen. Volgens de laatste roddels werd Hailey onlangs gespot met een nieuwe ring. We hopen dat dit een afleidingsmanoeuvre is terwijl de lovebirds hun bruiloft plannen.

De jurk

Hailey zou er prachtig uitzien in eender welke outfit. Aangezien ze snel wil trouwen, is dit sexy exemplaar van Costarellos ideaal voor een zomerbruiloft. The Biebs zal niet weten wat hij ziet.

costarellos bruidsjurk ivoor kant bloemen

 

4/

Sophie Turner & Joe Jonas

 

sophie turner joe jonas verloofd trouwen De feiten

Dit is de tweede verloving binnen de Game of Thrones cast, want eerder dit jaar trouwden collega's Kit Harrington en Rose Leslie. Nu is het de beurt aan actrice Sophie Turner, en wel met popster Joe Jonas. De twee celebrities zijn ondertussen zo'n twee jaar samen, maar Sophie liet helaas weten dat hun huwelijk ten vroegste in 2019 zal plaatsvinden. Nog even geduld dus.

De jurk

Sophie Turner is nog jong en daarom past een hedendaagse bruidsjurk haar het best. Wij selecteerden dit model van Rosa Clara Couture.

rosa clara coutiure bruidsjurk wedding nordstrom

5/

Priyanka Chopra & Nick Jonas

nick jonas priyanka chopra bruiloft wedding verloving

De feiten

Zeiden we al dat de wedding fever aanstekelijk werkt? Het zit blijkbaar in de familie, want ook Nick Jonas stapt binnenkort in het huwelijksbootje. De gelukkige is actrice Priyanka Chopra, beste vriendin van kersverse bruid Meghan Markle. Het koppel is pas enkele maanden samen en scheelt zo'n elf jaar, maar Nick Jonas lijkt het te menen. Naar verluidt liet hij de hele Tiffany's & Co sluiten om een ring te vinden voor zijn grote liefde. Over dedication gesproken.

De jurk

Deze witte jurk van Halfpenny London is ideaal om Priyanka's exotische looks en jaloersmakende curves in de verf te zetten

halfpenny london bruidsjurk trouw verloving

 

6/

Karlie Kloss & Joshua Kushner

joshua kushner karlie kloss verloofd trouw

De feiten

Dit Victoria's Secret model is sinds kort verloofd met zakenman Joshua Kushner. De twee zijn al zes jaar samen, dus de verloving is geen verrassing. Joshua Kushner is trouwens geen onbekende, gezien de Trumps tot zijn schoonfamilie behoren. Afgaand op Karlies prachtige verlovingsring belooft het alvast een glamoureuze bruiloft te worden.

De jurk

Karlie Kloss heeft met haar ellenlange benen en blonde lokken weinig nodig. Wij verwachten een vrij eenvoudige, maar elegante jurk zoals dit exemplaar van Brandon Maxwell. brandon maxwell wedding dress

7/

Izabel Goulart & Kevin Trapp

izabel goulart kevin trapp trouwen verlovingDe feiten

Ook deze voormalige Victoria's Secret Angel geeft binnenkort haar ja-woord. Izabel vormt sinds 2016 een koppel met voetballer Kevin Trapp. De verlovingsring van het Braziliaanse supermodel is al even jaloersmakend als die van collega Karlie Kloss.

De jurk

Een blik op Izabel Goularts outfits leert ons dat ze houdt van sexy snits - je zou voor minder met zo'n lichaam. Een jurk als deze van Adam Zohar zit haar vast als gegoten.

adam zohar ivoor trouwjurk kant blaadjes

 

8/

Marc Jacobs & Charly Defransesco

marc jacobs charly defrancesco trouwen verloving

De feiten

De prijs voor het meest originele aanzoek gaat ongetwijfeld naar designer Marc Jacobs. Hij vroeg zijn vriend ten huwelijk met een flashmob in Chipotle op het nummer Kiss van Prince. Over cheesy gesproken.  Marc en Charly, een Zwitsers model, vormen al drie jaar een koppel. Hun relatie is uitgebreid te volgen op Instagram, waar de twee hun luxeleven vol feestjes en reizen delen. Dat belooft voor de bruiloft...

Het pak

We betwijfelen of Jacobs zijn kostuum zelf zal ontwerpen. Waarschijnlijk gaat hij te rade bij een van zijn designervrienden als Sarah Burton. Dit kostuum van Alexander McQueen past bij Marc Jacobs' excentrieke stijl.

alexander mcqueen zwart kostuum trouwen

 

9/

Kirsten Dunst & Jesse Plemons

kirsten dunst jesse plemons verloofd huwelijk trouwen

De feiten

Deze twee acteurs vormden al een koppel in de serie Fargo. Uiteindelijk werden ze ook verliefd in real life en vorig jaar raakte hun verloving bekend. Bovendien kreeg het koppel pas een eerste kindje. Kirsten en Jesse zijn erg gesteld op hun privacy, dus wij verwachten een kleinschalige bruiloft. 

De jurk

Een bescheiden trouwpartij hoeft geen klassieke jurk. Op de rode loper draagt Kirsten Dunst vaak erg romantische kleedjes en omdat ze het gezicht is van Rodarte, kozen we dit ensemble.

rodarte ensemble bruiloft matches fashion

 

 

10/

Paris Hilton & Chris Zylka

paris hilton chris zylka verloving trouwen

De feiten

We zullen het niet hebben over Hiltons verlovingsring van twee miljoen dollar die ze kwijtraakte in een nachtclub. Oops. Ze is sinds januari verloofd met haar vriendje Chris Zylka en heeft grootste plannen voor de bruiloft. Zo wilt de erfgename meerdere feesten over de hele wereld. Het zou ons niet verwonderen als Paris Hilton een bridezilla in het kwadraat bleek. Arme Chris.

De jurk

Bij meerdere feesten horen verschillende jurken. Paris Hilton zal ongetwijfeld alles uit de kast halen. Omdat ze fan is van boho looks, lijkt onderstaande jurk van Galvan een geschikte optie.

galvan net a porter bruidsjurk

11/

Prinses Eugenie & Jack Brooksbank

prinses eugenie jack brooksbank verloving

De feiten

Aan royal weddings geen gebrek. Prinses Eugenie, dochter van prins Andrew en Sarah Ferguson, trouwt binnenkort met de Jack Brooksbank. Hun huwelijk zal plaatsvinden in de St. George kapel, waar ook Meghan Markle en prins Harry elkaar het ja-woord gaven. De prinses kiest haar zus Beatrice als getuige en zal haar moeders tiara dragen. Aangezien Brooksbank uitbater is van een nachtclub, volgt er vast een stevige afterparty.

De jurk

Een koninklijke bruiloft betekent meer regeltjes, ook voor de bruidsjurk. Deze moet eenvoudiger zijn dan die van Kate Middelton en bevat meestal kant. Bovendien wordt altijd voor een Britse designer gekozen. Daarom is deze creatie van Jenny Packham de gedroomde keuze.

jenny packham trouwjurk bruiloft

Bekijk hier het lijstje van  mooiste royal weddings.

12/

Charlotte Casiraghi & Dimitri Rassam

charlotte casiraghi dimitri rassam verloofd

De feiten

Ook Monaco maakt zich klaar voor een royal wedding. Charlotte, dochter van prinses Caroline van Monaco, is sinds maart verloofd met de Franse Filmmaker Dimitri Rassam. Hun bruiloft stond gepland in juni 2018, maar werd verplaatst door de zwangerschap van Charlotte. Wel is al bekend dat de bruiloft meerdere dagen zal duren. De trouw in Monaco zal vervolgd worden door een feest op het Italiaanse eiland Pantalleria, waar Charlottes schoonmoeder een riante villa bezit.

De jurk

Charlotte is dan wel een royal, saai is ze allerminst. Ze werd al vaker gespot in extravagante creaties en houdt van luxemerken als Yves Saint Laurent. Daarom kozen wij voor geen al te brave jurk. Omdat ze pas bevallen op haar bruiloft zal verschijnen, is dit model van Mira Zwillinger ideaal.

mira zwillinger moda operandi trouwjurk bruiloft

 

(stagiaire Lore Ginneberge)