Chiara Ferragni bevallen van eerste kindje

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laure Vandendaele
Chiara Ferragni bevallen van eerste kindje

'It's a boy!' Maar dat wisten we al. 'En hij heet Leone!' Dat wisten we eigenlijk ook al. Wat we niet precies wisten was wanneer het eerste kindje van blogster en stijlicoon Chiara Ferragni en zingende rapper Fedez ter wereld zou komen. En dat weten we nu ook, dat gebeurde namelijk twee dagen geleden in Los Angeles. Wees welkom, kleine leeuw!

Tussen de Jenner (hey Stormi!)en Kardashian (hey Chicago!) bevallingen (we wachten op jou Khloé!) door, zag nog een andere nu al Insta-famous baby het wereldlicht. Maandag beviel blogster en stijlicoon Chiara Ferragni in het voor celebs gereserveerde Cedars-Sinai van een zoontje 'Leone', kortweg 'Leo'. In tegenstelling tot andere beroemde moeders hield Chiara het geslacht en zelfs de naam van haar baby niet geheim tot na de bevalling. Ferragni en haar verloofde Fedez deelden al vrij vroeg met hun volgers dat ze een zoontje zouden krijgen. Ferragni's meer dan 12 miljoen volgers konden de zwangerschap via sociale media van dichtbij volgen en leerden al snel dat hun eerstgeborene als 'Leone' door het leven zou gaan.

LEES OOK: hier zijn alle details over Chiara Ferragni's spectaculaire verloving

Ook toen de zwangerschap enkele weken geleden niet zo vlot verliep, deelde Chiara haar angsten met haar volgers. Door problemen met de placenta was de 30-jarige wereldreiziger genoodzaakt om haar dagen op doktersbevel rustend door te brengen. Ferragni zette haar werkverplichtingen even on hold en bereidde zich in Los Angeles - waar ze de helft van de tijd woont - in alle rust voor op de bevalling. Op dinsdagavond kwam het nieuws dat ze het leven geschonken had aan een gezonde zoon. Het eerste plaatje van het gelukkige gezinnetje leverde meteen meer dan twee miljoen hartjes op.