Kylie Jenner is bevallen van een dochtertje

Geüpdatet op 19 november 2019 door Laure Vandendaele
Kylie Jenner is bevallen van een dochtertje

Na maanden van speculaties kwam er gisteren eindelijk duidelijkheid rond het mysterie van Kylie Jenners vermeende zwangerschap. Ja, de 20-jarige was wel degelijk in verwachting en beviel vorige week van haar eerste kindje, een dochter. Dat nieuws maakte de make-up mogul gisteren zelf via - hoe kan het in haar geval ook anders - sociale media bekend.

Even onverwacht als Kylie Jenner een aantal maanden geleden van de radar verdween maakte de realityster gisteren een comeback. En wat voor een. Na maanden van speculaties rond de vermeende zwangerschap van de jongste Jenner telg, werd het nieuws gisteren eindelijk officieel bevestigd. Meer nog, er is intussen zelfs al een baby, een meisje. Heuglijk nieuws dat Kylie gisteren zelf via sociale media deelde.

In een openhartige post deed Jenner uitgebreid uit de doeken waarom ze zich uit het openbare leven terugtrok en haar zwangerschap in de privésfeer wilde houden. "Sorry dat ik jullie zo lang in het duister liet tasten. Ik begrijp dat jullie gewend zijn dat ik jullie meeneem op al mijn tochten. Maar mijn zwangerschap was er eentje waarbij ik ervoor koos om dat niet te doen ten overstaan van de hele wereld. Ik wist dat ik mezelf moest voorbereiden op deze belangrijke rol op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier die ik kon bedenken. Ik wist dat mijn baby elk beetje stress en iedere emotie zou voelen, dus ik koos ervoor om het op deze manier te doen voor mijn baby en ons geluk." *traanbiggel*

♥️

Een bericht gedeeld door Kylie (@kyliejenner) op

Voor onze dochter

Meteen daarna deelde de kersverse moeder een link naar een filmpje met de titel 'To Our Daughter'. In wat als een mini-aflevering van 'Life Of Kylie'-lijkt geeft de jongste Jenner een exclusieve inkijk in haar leven als aanstaande moeder. Naast de eerste (vele!) beelden van 'de bump'(ook zwangerschap hield Kylie er namelijk van om zichzelf vaak en schaars gekleed te filmen), zien we romantische scènes met boyfriend Travis Scott en hartverwarmende boodschappen van Ky's beste vriendinnen.

Wie dacht dat 'oversharing' niet meer in het woordenboek van Jenner stond, heeft het trouwens bij het verkeerde eind. Aan het einde van de video hoor je namelijk hoe de verloskundige Kylie aanmaant om nog een laatste keer te persen en krijgen we het allereerste kreetje van haar dochtertje te horen.

Achtste kleinkind

Het meisje, waarvan de naam nog niet met het grote publiek gedeeld werd (al wordt er gevreesd dat het 'Butterfly' wordt - is het achtste kleinkind voor moeder Kris Jenner. Vorige maand werd ze nog voor de zevende keer grootmoeder van Kims derde kindje Chicago. Volgende maand is nummer negen op komst. Dan bevalt oudere halfzus Khloé van haar eerste zoontje.

En zo komt er een eind aan het vijf maanden durende vraagstuk: 'waar is Kylie Jenner'.