ZIEN: de foto’s van Kylie Jenners geheime babyshower

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Laure Vandendaele
ZIEN: de foto’s van Kylie Jenners geheime babyshower

Kylie Jenner gaf afgelopen weekend - net als zus Kim - een luxueuze baby shower. Of een luxueus feestje, want het nieuws of de jongste Jenner effectief in blijde verwachting is, werd nog altijd niet bevestigd. Al lijken de gelekte foto's van het partijtje te bevestigen dat er binnenkort dan een een ooievaar ten huize Jenner - Scott neerstrijkt.

"Is ze het of is ze het niet?", is de vraag die celebrity watchers sinds september bezighoudt. Volgens bronnen is Kylie Jenner in verwachting van een eerste kindje, maar zelf houdt de cosmetica boss lady de lippen stijf op elkaar. De brunette mat zich de afgelopen maanden een casual stijltje aan en hult zich in wijde sweaters en oversized jurken. Gevolg: een échte babybump werd nog niet gespot.

En toch. Het afgelopen weekend lekten foto's van feestelijke activiteiten ten huize de Jenner in de 'Hidden Hills'. Niet zomaar een feestje, het ging volgens bronnen wel degelijk om een baby shower brunch. In tegenstelling tot de baby shower van zus Kim Kardashian gebeurde alles in het grootste geheim en mochten de dertig gasten niets via sociale media delen. Loslippige insiders lieten wel aan het Amerikaanse blad People weten dat het thema van de baby shower 'pyjama party' was, net zoals bij het feestje dat Kim ter ere van de geboorte van zoontje Saint gaf. Alle gasten droegen een zijden pyjama (lekker oversized, handig) en pantoffels en trakteerden de aanstaande mama op ontroerende speeches. Verder mocht Kylie ook geschenkmanden, kleertjes en luiers in ontvangst nemen.

Hoewel het feestje helemaal om Kylie en haar baby'tje draaide, was de 20-jarige toch niet in een opperbeste bui. Vooral de afwezigheid vriendje/verloofde (de geruchtenmolen houdt niet op) Travis Scott stemde haar ongelukkig. De rapper was in Londen voor een gesmaakt optreden van de MTV Europe Music Awards. Gelukkig was momanger Kris er wél om het hele gebeuren in goede banen te leiden.

Bekijk hier de foto's van de vermeende baby shower.