ZIEN: De rode loper looks van de MTV EMA’s 2017

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Maxine Detaellenaere
ZIEN: De rode loper looks van de MTV EMA’s 2017

Heel wat bekend volk dit jaar op de MTV EMA's.

Gisteren vonden in Londen de MTV EMA's 2017 plaats. Gastvrouw van dienst was Rita Ora, die gehuld in badjas en handdoek haar dressing had overgeslagen en rechtstreeks vanuit de douche naar de rode loper was gehold.

Kippenvelmoment

Opvallend: hip hoplegende Eminem is terug! Na enkele jaren windstilte pakte hij vorige week uit met nieuwe single Walk on Water samen met Beyoncé. De grofgebekte Amerikaan bracht het nummer als openingsact. Queen Bey was er helaas niet bij, maar Skylar Grey nam het stokje over en zorgde vanachter haar piano voor een kippenvelmoment. The real slim Shady mocht - behoorlijk verbouwereerd - ook de prijs voor beste hip hop in ontvangst nemen. Toch wel een beetje dubbel aangezien hij al jaren niks meer heeft uitgebracht. Maar de EMA's kiezen er nogal vaak voor om de aanwezige sterren van een beeldje te voorzien.

https://www.youtube.com/watch?v=jEtTDPkjoFc

Loïc Nottet, die in 2015 onze eer verdedigde op het Eurovisiesongfestival, sleepte de award voor beste Belgische artiest in de wacht. Hij haalde het van Lost Frequencies, Coely, Bazart en Oscar and The Wolf. Bij onze noorderburen viel hip hopfenomeen Lil' Kleine in de prijzen.

LEES OOK: Hot or not: Rita Ora en Kim Kardashion in roze latex