Kylie Jenner reageert eindelijk op babyspeculaties

Gepubliceerd op 6 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Kylie Jenner reageert eindelijk op babyspeculaties

De vraag die op ieders lippen brandt: Is ze het nu of is ze het niet?

Eind september brak het nieuws dat de twintigjarige Kylie Jenner zwanger zou zijn van haar vriend Travis Scott. Maar de realityster hulde zich tot nu in opvallend stilzwijgen.

Babyblauw of -roze?

Fans zien al weken tekenen dat het babynieuws legitiem is en zelfs dat Kylie het geslacht al subtiel zou hebben laten vallen. Zo deelde ze onlangs op social media een foto waarop haar hand getooid is met lichtroze, diamanten vlinders. Aangezien Kylie en Travis matching vlindertattoo's hebben, meenden vele fans dat dit de subtiele bekendmaking van het geslacht was.

https://instagram.com/p/Ba9wRLvllwy/?taken-by=kyliejenner

Maar gisteren doorbrak de jongste Jenner-telg de stilte op Twitter. Kylie reageerde op volgens haar duidelijk gefotoshopte afbeeldingen van haar zwangere buik. "Kijk naar de kromme lijnen op de achtergrond. De tweede foto is duidelijk aangepast." aldus een gepikeerde Kylie. Toch bevestigt noch ontkent de realityster met deze tweet dat ze zwanger zou zijn.

kylie jenner baby

Kylie is niet de enige met babynieuws in de Kardashian-clan. Zo zou ook oudere zus Khloe haar eerste kindje verwachten. Maar ook hier houdt de (mogelijke) mama-in-spe haar lippen stijf op elkaar geklemd.

Krijg je maar niet genoeg van de Kardashians? Maak dan zeker kennis met Natalie Zettel, het knappe nichtje van Kylie en Kendall.