Maak kennis met Natalie Zettel, het knappe nichtje van Kylie en Kendall

Gepubliceerd op 18 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Maak kennis met Natalie Zettel, het knappe nichtje van Kylie en Kendall

Kendall Jenner is duidelijk niet het enige model in de familie. Ook nichtje Natalie Zetten weet hoe ze voor de camera moet poseren.

Zelfs wie 'Keeping Up with the Kardashians' tot zijn of haar hobby's rekent en alles over de beroemde familie denkt te weten, komt nog eens voor verassingen te staan. Want wist je dat Kendall en Kylie ook nog ergens een heel knap nichtje hebben rondlopen? Natalie Zettel is de 18-jarige dochter van Karen Houghton, de zus van Kris Jenner, en dus het nichtje van Kendall en Kylie, Kourtney, Kim, Khloé en Rob. Ook delen ze een grootmoeder Mary Jo, die regelmatig te zien is in de populaire realityshow.

natalie zetten karen houghton mary jo
Keeping Up: Natalie op de foto met haar beroemde grootmoeder Mary J

In de voetsporen van Kendall

De Amerikaanse tiener leidde haar leventje ver buiten de spotlights die permanent op haar beroemde familieleden gericht zijn, al lijkt daar nu verandering in te komen. Sinds ze de schoolbanken achter zich liet, komt Natalie Zettel aan de bak als beginnend model. Foto's van recente shoots deelt de brunette - die ergens toch wel wat weg heeft van collegamodel Kendall - met de wereld via haar Intagrampagina. Daar is ook te zien dat Natalie dol is op haar twee husky's Stella en Syd, reizen en haar gele bikini uit de Kendall + Kylie collectie.

Hoewel Zettels moeder Karen weinig voelt voor de exuberante levensstijl van haar zus Kris, botert het wel goed tussen Natalie en haar beroemde nichtjes. De mooie brunette deelt regelmatig foto's waarop ze met Kendall en co poseert. Onlangs deelde ze nog een selfie met Kylie om haar te feliciteren met haar 20ste verjaardag.

 

Bekijk hier alle foto's van Natalie Zettel en haar beroemde familieleden.

Instagram: @nataliezettel