Hier zijn alle details over Chiara Ferragni’s spectaculaire verloving

Geüpdatet op 7 mei 2019 door Isabelle
Hier zijn alle details over Chiara Ferragni’s spectaculaire verloving

Iets zegt ons dat de wedding business het komende jaar een forse influencer boost krijgt: The Blonde Salad stapt naar het altaar! 

Verrassing alom in Verona dit weekend. Fedez, Italiaanse rapper en vriendje van blogfenomeen Chiara Ferragni, vroeg haar voor het oog van duizenden toeschouwers ten huwelijk. Het aanzoek kaderde in de feestelijkheden rond haar 30ste verjaardag, die verschillende dagen duurden.

Fedez gaf in de beroemde Arena van Verona een concert en nodigde zijn vriendin op het podium uit voor de release van een gloednieuw nummer dat hij aan haar opdroeg. Toen hij het zinnetje “non servodo anelli che ci tentoon assieme” -“we hebben geen ringen nodig om samen te blijven”- zong, onderbrak hij zichzelf even met de woorden: “Misschien heb ik nu echter wél één nodig, aangezien ik je iets moet vragen…” Het daaropvolgende moment ging hij op de knie en mocht Ferragni, van top tot teen in Anthony Vaccarello voor Yves Saint Laurent gestoken, zich een verloofde vrouw noemen.

De toekomstige bruid postte zelf het volledige aanzoek op Instagram, kijk even mee:

💍❤

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

Pittig detail: onder de aanwezigen bevond zich ook Riccardo Polozzi, Chiara’s zakenpartner én tevens haar ex. De twee blijken goede vrienden te zijn gebleven na hun breuk. Na de verloving trok het koppel samen met een groep goede vrienden naar Venetië, waar de feestelijkheden uitbundig werden voortgezet. De blogster koos voor (één van) haar dertigste verjaardagsfeestje(s) trouwens een opvallende look: een haast naakte diamantjurk die ze zo van Kendall Jenners Sweet 21 leek te hebben afgekeken -een look die Kendall zelf trouwens van Paris Hilton stal.

Wie begrijpelijk benieuwd is naar De Ring, de rest van het romantische aanzoek en weekend, ontdekt hier alle details -een beetje blogger schuwt immers wat public display van haar privéleven niet...: