Karlie Kloss is verloofd en wel met een jaloersmakend grote ring

Gepubliceerd op 26 juli 2018 door Maxine Detaellenaere
Karlie Kloss is verloofd en wel met een jaloersmakend grote ring

Er zijn zo van die dagen dat het goed is om Victoria's Secret-model Karlie Kloss te zijn...

Wanneer de liefde van je leven op één knie gaat en je een knoert van een diamant om de ringvinger schuift, bijvoorbeeld. Kloss deelde het heuglijke verlovingsnieuws met de wereld op Instagram, met een foto waarop ze haar verloofde Joshua Kushner een dikke smakkerd geeft.

https://instagram.com/p/BlnwAWIH5Y6/?taken-by=karliekloss

Het vijventwintigjarige model deelt al zes jaar lief en leed met de Amerikaanse zakenman. Mocht de naam Kushner ergens een belletje doen rinkelen: Joshua is de jongere broer van Jared Kushner, de politieke adviseur van Donald Trump en echtgenoot van dochter Ivanka.

La Kloss deelde in een Insta Story haar joekel van een diamanten verlovingsring met de wereld, je zou voor minder door het dolle heen zijn wanneer je zo'n sierraad mag dragen:

karlie kloss, victorias secret, verloving, model, ring

Maar Kloss is niet de enige celeb die met een verlovingsring ter grootte van een uit de kluiten gewassen amandelnoot. Ook deze sterren kregen van hun verloofde een verlovingsring om van te dromen. Al wijkt het wel af van de gemiddelde millennial - die uiteraard maar een fractie van kushners budget heeft. Generation Y ziet namelijk het liefst van al dit soort verlovingsringen rond de vinger.