30 verlovingsringen van de sterren

Geüpdatet op 17 april 2017 door Laure Vandendaele
30 verlovingsringen van de sterren

De huwelijken hielden lang niet altijd stand, maar de flinke stenen die met het aanzoek gepaard gingen zijn voor eeuwig. De aanstaande verloofden van deze beroemde dames 'put a ring on it' en die zagen er zo uit...

1/

AMAL CLOONEY

amal clooney

In april 2014 kreeg mensenrechtenadvocate Amal een diamanten verlovingsring van 7 karaat om de vinger geschoven. In september 2014 zei ze 'I do' tegen acteur George Clooney tijdens een huwelijksceremonie in Italië.

2/

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie

Zes jaar nadat Angelina Jolie en Brad Pitt hun relatie bekend maakte, volgde de aankondiging van hun verloving in 2012. Twee jaar later huwde het koppel in Frankrijk.

3/

BEYONCE

beyonce

Niets dan het beste voor Queen B. Rapper Jay-Z schonk zijn Beyoncé een uit de kluiten gewassen diamant van maar liefst 18 karaat. Ondanks de geruchten is het koppel nog steeds 'Crazy in Love.'

4/

BLAKE LIVELY

blake lively

Acteur Ryan Reynolds offreerde zijn Gossip Girl een lichtroze diamanten ring van 12 karaat. Het werd een uniek stuk van Lorraine Schwartz dat hem naar verluidt zo'n 2 miljoen dollar kostte.

5/

CAMERON DIAZ

Cameron Diaz

6/

DREW BARRYMORE

drew barrymore

Actrice Drew Barrymore kreeg een elegante diamanten ring van 4 karaat.

7/

Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow 1

Voor Gwyneth Paltrow en Chris Martin aan 'concious uncoupling' deden, droeg de actrice jarenlang deze peperdure rechthoekig geslepen diamant.

8/

IGGY AZALEA

iggy azalea

She's so fancy! Geen wonder dus dat Iggy Azalea's verloofde Nick Young haar een verlovingsring met een 10,43 karaat fancy ( = dure gekleurde diamant) diamant gaf. Wat zoiets moet kosten? Misschien toch nog even sparen, want voor minder dan 500,000 euro krijg je de Jason of Beverly Hills creatie niet mee naar huis.

9/

JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston werd op haar 41ste verjaardag ten huwelijk gevraagd door acteur Justin Theroux. Ze kreeg voor een gelegenheid een gigantische diamanten ring van 10 karaat. Geschatte waarde? Zo'n slordige 1 miljoen dollar.

10/

JENNIFER GARNER

Jennifer Garner

Aan het huwelijk met Ben Affleck kwam deze zomer een einde maar ooit schonk de acteur Jennifer Garner een verlovingsring van 4,5 karaat.

11/

JESSICA ALBA

Jessica Alba

Jessica Alba kreeg in 2007 een stijlvolle diamanten verlovingsring met Asscher-cut van Cash Warren.

12/

JESSICA BIEL

Jessica Biel

Justin Timberlake trakteerde Jessica Biel op een vintage uitziende verlovingsring met een flinke steen van 6 karaat.

13/

JENNIFER LOPEZ

JLo

Flashback naar tijdperk 'Bennifer'. Jenny from the Block kreeg er nog een 'rock' bij van haar toenmalige verloofde Ben Affleck. Hij schonk Jennifer een joekel van een roze diamant die de geschiedenis inging als een van de meest opzichtige verlovingsringen ooit. Diamonds are forever, maar een verloving blijkbaar niet. Nog voor Jennifer en Ben elkaar eeuwige trouw konden beloven, liep hun relatie op de klippen.

14/

KATE MIDDLETON

kate middleton

In 2010 had 'Waity Katie' lang genoeg gewacht. Tijdens een huwelijksaanzoek in Kenia schonk prins William Kate de blauwe verlovingsring met diamanten die ooit aan zijn moeder Diana toebehoorde.

15/

KATE MOSS

kate moss

Kate Moss kreeg haar op de Zelda Fitzgerald geïnspireerde verlovingsring van rocker Jamie Hince.

16/

KIM KARDASHIAN

Kim K

Dubbel feest bij Kim Kardashian! Op haar 33ste verjaardag verraste Kanye zijn Kim met een over the top huwelijksaanzoek met bijhorende diamanten ring van 15 karaat. Het koppel trouwde vorige zomer in Firenze.

17/

LADY GAGA

Lady Gaga

Taylor Kinney is duidelijke een gevoelige ziel. Zo vroeg hij Lady Gaga ten huwelijk op Valentijnsdag en presenteerde hij haar een hartvormige diamanten ring.

18/

LEIGHTON MEESTER

leighton meester

Deze prachtige verlovingsring in roze goud kreeg Leighton Meester van verloofde - intussen echtgenoot - Adam Brody.

19/

MARIAH CAREY

mariah carey

Het huwelijk liep intussen op de klippen maar ooit droeg Mariah Carey de opvallende verlovingsring die ze van Nick Canon kreeg vol trots.

20/

MILA KUNIS

mila kunis

Ashton Kutcher en Mila Kunis verloofden zich in februari 2014. Ashton schonk Mila een solitaire diamanten ring met een waarde van 250.000 dollar.

21/

NICKI MINAJ

nicki minaj

Is het een verlovingsring of niet? Nicki Minaj kreeg deze hartvormige 14 karaat gele diamant cadeau van Meek Mill maar de rapper beweert 'niet verloofd te zijn'.

22/

PERRIE EDWARDS  Perrie Edwards

Zangeres Perrie Edwards en ex-One Directioner Zayn Malik verloofden zich in  2013. Dit jaar kwam een plots eind aan hun relatie.

23/

RACHEL BILSON

rachel bilson

Hayden Christensen vroeg Rachel Bilson ten huwelijk met een ronde diamanten ring met een waarde van 60,000 euro. Het koppel ging uit elkaar voor het tot een huwelijk kwam maar vond elkaar enkele jaren later toch terug. Het koppel heeft intussen een dochtertje maar tot een hernieuwde verloving kwam het - vooralsnog - niet.

24/

REESE WITHERSPOON

reese witherspoon

Reese Witherspoon is dolgelukkig met haar verlovingsring die ze van Jim Toth kreeg.

25/

SARAH MICHELLE GELLAR

Sarah michelle gellar

Dankzij Buffy geloven we in de eeuwige liefde! Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze, Jr verloofden zich in 2001, een jaartje later stapte het golden couple van het Millennium in het huwelijksbootje. Dertien jaar later is het koppel nog steeds gelukkig getrouwd.

26/

SCARLETT JOHANSSON

scarlet jo

Scarlett Johansson kreeg een art deco ring met drie grote diamanten van de Franse journalist Roumain Dauriac.

27/

SIENNA MILLER

Sienna Miller 1

Sienna Miller kreeg in 2012 een ring met bijhorend aanzoek van Tom Sturridge. Het koppel kreeg een dochter maar tot een huwelijk kwam het niet. In juli gingen de acteurs definitief uit elkaar.

28/

SARAH JESSICA PARKER

SJP

Carrie Bradshaw was aanvankelijk niet voor het huwelijk - en de peervormige verlovingsring  van Aiden - te vinden maar in het echte leven houdt haar huwelijk met acteur Matthew Broderick wel stand. Hij schonk haar een gouden ring met emeraude diamant.

29/

SOFIA VERGARA

sofia vergara

Afgelopen Kerstmis verraste 'Magic Mike' hunk Joe Manganiello actrice Sofia Vergara me een 'rock' van 6 karaat.

30/

ZOOEY DESCHANEL

zoeey deschanel

'New Girl' actrice Zooey Deschanel kreeg in het begin van dit jaar een verlovingsring van producer Jacob Pechenik. Het koppel verwelkomde afgelopen zomer een dochtertje.