Pillows Grand Hotel Place Rouppe: stijlvol overnachten in hartje Brussel

Geüpdatet op 27 juli 2023 door ELLE Partner
Pillows Grand Hotel Place Rouppe: stijlvol overnachten in hartje Brussel

Wil je slapen als een prinses? Dan is het Pillows Grand Hotel Place Rouppe beslist iets voor jou. Dit verleidelijke boetiekhotel huist in een prachtig neoklassiek pand op een boogscheut van het historische centrum.

We hebben een echt pareltje ontdekt! Het Pillows Grand Hotel Place Rouppe is zo'n adresje dat je aanbeveelt aan vriendinnen die onze hoofdstad bezoeken of dat circuleert onder de echte Brusselaars. Het boetiekhotel op het Rouppeplein is gloednieuw (ingehuldigd in 2017) en dat merk je ook. Het is alsof je bij je thuis bent, maar dan beter. Véél beter.

Er hangt een warme, huiselijke sfeer, maar over elk detail is goed nagedacht, zodat je verblijf vlekkeloos verloopt. De kamers zijn uitstekend akoestisch geïsoleerd om de drukke stad buiten te sluiten en de lakens zijn ultrazacht. Elke kamer is trouwens uniek en heeft een eigen karakter. Heel anders dus dan die identieke basiskamers in sommige andere hotels. Waarom we dol zijn op dit hotel? De alomtegenwoordige luxe, de ruime en zachte bedden en de ideale ligging om Brussel te verkennen.

En er is nog meer goed nieuws: het Pillows Grand Hotel Place Rouppe is allesbehalve een typisch toeristenhotel. Je neemt er je partner mee naartoe voor een romantische citytrip in eigen land of trakteert er je vriendinnen op een lekker glaasje wijn. The Living, Winebar & Lounge is immers de nieuwe place to be voor een stijlvol avondje uit. Op het menu staan Franse, Spaanse of Italiaanse wijnen en gerechten van de hand van sterrenchef Trung Hoang-Dat. Wij staan alvast te popelen om deze winter terug te keren en de sfeer bij het knisperende haardvuur op te snuiven!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Pillows Grand Hotel Place Rouppe.
www.pillowshotels.com