Chyl café by Juttu: Waarom we ervan houden

Geüpdatet op 18 mei 2018 door ELLE OS
Chyl café by Juttu: Waarom we ervan houden

Een innovatief concept dat we niet meer hoeven te presenteren, maar waar we nooit genoeg van hebben! Na het succes van zijn eerste merk opent Chyl zijn tweede winkel in de Rue De la Toison d'Or, in samenwerking met de Juttu concept store.

Achter het concept van Chyl x Juttu schuilt een echt verlangen om een bewustere levensstijl aan te nemen. De producten die in hun zaak aanwezig zijn, volgen dezelfde gedragslijn, of het nu mode, cosmetica of voedsel is. Chyl of Juttu consumeren is lid worden van een gemeenschap die geïnspireerd is door meer ethische waarden en de wens hebben om het consumentengedrag te veranderen.

1/

VOLGENS DE SEIZOENEN LEVEN, EN OP EEN BIOLOGISCHE MANIER

We zijn in 2018, fast-food eten is niet meer in.

Chyl promoot duurzame landbouw, we eten er seizoensgebonden producten, die bij voorkeur uit de biologische landbouw komen. De smaakrijke keuken heeft haar oosterse inspiratie behouden en biedt gerechten aan voor elk wat wils: glutenvrij, veganistisch, gastronomisch, koffieliefhebber....

Door samen te werken met Juttu biedt Chyl Café een grotere suggestie take-away aan: gevarieerde salades, unieke geroosterde broodjes, rauwe energierepen en allerlei soorten desserts. Bestel een vers sap, nu een specialiteit van het merk geworden, met een kom granola. Of wil je liever een van hun heerlijke taarten proeven?

Take in of take out, voor ieder wat wils.

2/

CHYL CAFÉ X JUTTU, OF TIJD VOOR ZICH NEMEN

Voor elk maaltijd van de dag kan je terecht bij Chyl x Juttu of het nu met vrienden, voor het werk, of met familie is. Het helderwitte marmer en de plantachtige structuren zijn gecombineerd met een lichter, modern hout in de sfeer van Juttu. Ervaar dit HYGGE-concept in Brussel! Een brunch, een koffie, alles is goed om te ontspannen in deze charmante oase.

 

Deze rubriek is gemaakt in nauwe samenwerking met CHYL.

 

26-28 Toisonstraat, 1050 Brussel.

Open maandag tot donderdag van 10u tot 19u, vrijdag en zaterdag van 10u tot 19u30

Gesloten op zondag

Meer info over chyl.be