Het leven zoals het is: brunch na het redactiefeestje

Geüpdatet op 16 mei 2018 door ELLE OS Foto’s: Justin Paquay
Het leven zoals het is: brunch na het redactiefeestje

Na een week stevig doorwerken om alles nog op tijd klaar te krijgen, gaat er niets boven een lekkere brunch om aan een nieuw nummer te beginnen! Bru organiseerde een heuse feestmaaltijd op de redactie om ons er weer bovenop te krijgen. Het leverde alvast goede ideeën op, en wij willen beslist meedoen aan Bru’s wedstrijd om zo’n BRUnch te winnen!

Een brunch houdt het midden tussen "breakfast" en "lunch". Het is het ideale moment om wat tijd uit te trekken voor vrienden of familie aan een mooi gedekte tafel vol lekkers.

Op de redactie testten wij een lekkere en evenwichtige brunch uit, aangeboden door BruOp het menu:1 fles vers sinaasappelsap, 1 fles champagne, 3 flessen BRU van 1,25 l, 1 mix van verschillende soorten broodjes op BRU-snijplankjes, rijkelijk versierde boterhammen, zoete deegwaren, een verse fruitsalade, granolaparfaits, ... Zoveel heerlijks om van te smullen met vrienden, collega’s of het gezin.

Hoe kun je zo’n overheerlijke BRUnch ter waarde van € 200 winnen (voor 6 à 8 personen)?Heel eenvoudig: koop gewoon (maar wel heeeeeeeel snel, want de voorraad slinkt zienderogen) een "wedstrijd"-pack van Bru 6x1,25 l in de winkel (de packs met een gele strook waarop staat "Win elke dag een brunch") en neem voor eind mei deel aan de wedstrijd met de unieke code die op elke fles in het wedstrijdpack van BRU is terug te vinden (6x1,25 l). Opgelet: de wedstrijdpacks zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Eerst is eerst! 

Tip: zet je fles in de koelkast, dan gaat het etiket er makkelijker af.

Meer info op www.bru.be 

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Bru.