4 x heerlijke granola waar je mee wil wakker worden

Gepubliceerd op 29 maart 2018 door ELLE Partner
4 x heerlijke granola waar je mee wil wakker worden

GR’EAT Granola is het favoriete ontbijt van meer dan 1.000 mensen. Het geheim van deze granola (een mengsel van zaden, haver en olie) ligt in de mix van pure ahornsiroop en kokosolie. Een ontbijt of lekkere snack als deze, maakt je dag 10 keer beter!

GR’EAT Granola is een biologisch, gezond en glutenvrij concept dat de vraag naar gezondere voeding tegemoet komt. Dat is ook de reden waarom GR’EAT Granola is opgericht: om de gemeenschap te inspireren om gezonder te gaan eten en een verantwoordelijkere levensstijl te gaan hanteren. De producten van GR’EAT Granola zijn verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: GR’EAT Energy, GR’EAT Dream, GR’EAT Joy en GR’EAT Adventure.

 

Tegenwoordig werkt het GR’EAT Granola-team, gevestigd in Brussel, elke dag om nieuwe, originele en kwalitatieve recepten te bedenken en te produceren, rekening houdend met hun ‘duurzame’ imago (nieuwe composteerbare verpakkingen & verkoop in bulk). GR'EAT GRANOLA is actueel verkrijgbaar in meer dan 65 verkooppunten & on-line.

4 x heerlijke granola waar je mee wil wakker worden - 5

Wij ontmoetten Amélie, de vrouw die drie jaar geleden in het avontuur stapte en GR’EAT Granola uit de grond stampte.

Nadat ik het product ontdekte tijdens een reis in buitenland, werd het concept eind 2015 geboren in de oven van de familiekeuken. Het was oorspronkelijk bedoeld om een gezond ontbijt te verzinnen voor mijn vrienden en familie. Deze ‘hobby’ veranderde al snel in een echt project toen het een jaar geleden werd benaderd door verschillende winkels die een biologische, glutenvrije muesli wilden aanbieden. Vandaag de dag zijn we met 4 om zaak draaiende te houden: het bedenken, produceren en leveren van onze producten.” – Amélie, oprichtster van GR’EAT Granola.

4 x heerlijke granola waar je mee wil wakker worden - 6

Het is een innovatief en ondernemend project… Hier zijn enkele tips en tricks van Amélie als je ook aan de slag wil gaan:

  • Investeer in jezelf, je zult er enkel voordelen uit halen
  • Laat je omringen door de juiste mensen
  • Sta open voor feedback en kritiek, vooral in het begin
  • Deel uw ideeën en vraag advies van andere ondernemers

4 x heerlijke granola waar je mee wil wakker worden - 7

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met GR’EAT Granola.