5 hotspots in Parijs die je niet mag missen

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE België
5 hotspots in Parijs die je niet mag missen

Oh Parijs...

Maar wat valt er daar eigenlijk allemaal te beleven? Wij hebben speciaal voor jou enkele magische hotspots geselecteerd voor een geslaagde citytrip!

 

Hôtel Parister, een plaats waar je volledig tot rust komt na een dagje shoppen Hôtel Parister, een plaats waar je volledig tot rust komt na een dagje shoppen

Dit 5-sterrenhotel, gelegen in het 9e arrondissement, werd onlangs geopend en streeft naar "welzijn en ontspanning". Het hotel heeft een tijdloze, typisch Parijse elegantie. Het is een toevluchtsoord voor allerlei soorten levensgenieters die u 's avonds aan de bar zult vinden. Inderdaad, wat heb je meer nodig dan een cocktailbar in je hotel om je de hele avond bezig te houden.

Lees meer
Le Centre Commercial, een duurzame concept store Le Centre Commercial, een duurzame concept store

Na een goede nachtrust ben je klaar om de Parijse boulevards te doorkruisen. Het is niet enkel de stad van de liefde, maar ook van de unieke en vele modezaken. Dit jaar vermijden we de winkels die we al zo vaak gezien hebben. Wat we willen is: Made in France!

Lees meer
Season, een healthy café Season, een healthy café

Heb jij ook altijd zo'n trek na het shoppen? Dan komt dit lunchparadijs als geroepen.... Season is dé place-to-be voor een overheerlijke maaltijd. En jouw goede voornemens kan je hier perfect waarmaken: gezond én variërend eten!

Lees meer
Museum van Decoratieve Kunsten, Hermès door de ogen van Martin Margiela Museum van Decoratieve Kunsten, Hermès door de ogen van Martin Margiela

Parijs, de hoofdstad waar verschillende culturen echte kunst vormen. De stad heeft tijdens de Fashion Weeks vele grote namen uit de modewereld zien voorbijkomen. En dat was de moeite waard.

Lees meer
Le Perchoir, de onbetwiste rooftop Le Perchoir, de onbetwiste rooftop

Mis het Parijs niet van bovenaf! We ontmoeten u bij Le Perchoir, de meest magische plek in de stad van de liefde!

Lees meer