Frittata met aardappelen en kool

Geüpdatet op 20 februari 2018 Druk het recept af door ELLE België
  • Lunch/Diner
  • 10 mn
  • 10 mn
  • 4 people
  • Easy
Frittata met aardappelen en kool

Kleine idee om met je vriendinnen brunchen !

Ingrediënten

  • 450 g vastkokende aardappelen
  • 200 g groene kool
  • 1 l groentebouillon
  • 2 uien
  • 6 eieren
  • 80 g geraspte kaas
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van ongeveer 2 cm. Snipper de groene kool en de uien fijn. Doe de aardappelen samen met de kool in een diepe pan en overgiet met de bouillon. Kook op een hoog vuur tot bijna alle bouillon verdwenen is.
  2. Voeg hierbij de olie en zet het vuur wat zachter. Voeg de ui toe en roer om. Kruid met peper en zout. Klop de eieren los en giet deze over de groenten. Bak de frittata van aardappelen en groene kool gedurende 10 minuten. Bestrooi met de geraspte kaas en gratineer in de oven, onder de grill tot er een mooi korstje is gevormd.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor