4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar

Willen jij en je geliefde tussen de middag eens genieten van een heerlijk bereide maaltijd met seizoensgebonden ingrediënten? De filosofie van Pierre Balthazar brengt je in de zevende hemel tijdens dat uurtje quality time tijdens je middagpauze in The Restaurant.

In het hartje van de Louisa wijk vind je in één van Brussels mooiste hotels, The Hotel, The Restaurant van chefkok Pierre Bathazar. Ze bieden een lunch aan waar je kan kiezen tussen 1, 2 of 3 gangen. Van dinsdag tot en met vrijdag is het mogelijk om elke dag een ander gerecht te proeven en zo je smaakpapillen te prikkelen!

Voor deze 4 redenen moet je zeker eens gaan lunchen bij Pierre Balthazar:

1. Ontdek wekelijks een nieuw menu, samengesteld op basis van de producten van het moment dankzij de nauwe samenwerking met hun leveranciers.

Men spreekt niet enkel over de seizoenproducten, maar eerder over de producten van de week. Chef Pierre Balthazar legt uit: "In het begin maakte ik mijn kaart in functie van de seizoenen. Ik gaf mijn bestellingen door aan mijn leveranciers die erin slaagde om de gevraagde producten te leveren. Nu zijn zij het die mij de producten aanraden die op dat moment hun hoogtepunt kennen. Ik baseer mij op hun expertise om mijn menu samen te stellen. Zo is het niet enkel mogelijk om de beste kwaliteit aan te bieden maar is het daarbovenop, naar mijn mening, ook nog eens de meest verantwoorde aanpak!"

1/
2. Geniet hier en nu van een gezellig moment

4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar - 1

"Seize the day" of "Carpe Diem", ze betekenen hetzelfde, maar: pluk de dag! Je wordt uitgenodigd om te ontspannen en een gezellig moment te beleven met je familie, vrienden, als koppel of zelfs voor je werk. De groenten en bijgerechten worden in het midden van de tafel geplaatst om alles goed te kunnen delen met je naasten, van aperitief hapjes tot desserts.

2/

3. Bewonder het zicht op park Egmont

4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar - 2

Grote groene gebieden hebben altijd een rustgevend effect op de geest gehad, dus wat is er beter dan te ontspannen met zicht op het Egmont Park? Rust en sereniteit gegarandeerd!

3/

4. Eet in een comfortable en warme omgeving

4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar - 3

Bovenop dit alles komt nog eens het luxueuse interieur met strakke lijnen dat de omgeving comfortabel en aangenaam maakt. Geassocieerd met het open-keuken-concept, wordt alles geïmplementeerd om u een unieke en onvergetelijke ervaring te geven!

4/

Werken in symbiose met de producten van het moment, maar zijn gasten ook een uniek moment bieden om te delen, dat is waar Pierre Balthazar's keuken voor staat! 

4 redenen waarom je zeker moet gaan lunchen bij Pierre Balthazar - 4

Aan het hoofd van The Restaurant staat nu sinds 4 jaar Pierre Balthazar. Alles is begonnen bij Yves Mattagne waar Pierre zijn parcours is gestart. Gedurende al die jaren tot de dag van vandaag heeft hij een genereuze, authentieke en gepassioneerde keuken ontwikkeld gedreven door zijn liefde voor producten. Hier vind je de oorsprong van geweldige gerechten die een plezier zijn voor je smaakpapillen.

PIERRE'S LUNCH 

1 | 2 | 3 GANGEN
23€| 29€|35€

EXPRESS LUNCH - GRATIS PARKING

Van dinsdag tot vrijdag 12:00 - 14:00

RESERVATIES: 02 504 13 33 | reservations@therestaurant.be | http://www.therestaurant.be

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Pierre Balthazar.