Guilt-Free vegan Dessert: Chocolade-ijsjes met Framboos

Gepubliceerd op 4 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Guilt-Free vegan Dessert: Chocolade-ijsjes met Framboos

Wie heeft er zin in een Chocolade-ijsje met Framboos?

IJsjes zijn al altijd mijn lievelingsdessert geweest! Deze Chocolade-ijsjes met Framboos combineren een heleboel van mijn favoriete smaken: romige kokosnoot, donkere chocolade, zoetzure frambozen en een snufje vanille. Ze zijn raw vegan (dus lactosevrij) en bevatten uitsluitend natuurlijke suikers. Om guilt-free van te genieten :)

Voor het recept van deze Vegan Chocolade-ijsjes met Framboos, klik HIER.

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Verwarmende Havermoutpap met Banaan

LEES OOK: Watermeloenpizza met Notenkaas