Recept: Watermeloenpizza met Notenkaas

Geüpdatet op 10 oktober 2017 door Raw Food Chef Julie
Recept: Watermeloenpizza met Notenkaas

Ben je gek op watermeloen? Probeer dan zeker eens deze Watermeloenpizza met Notenkaas!

Het klinkt misschien als een gekke combinatie maar de mix van zoete watermeloen met romige notenkaas en zoute olijven is echt overheerlijk. Het is een van mijn favoriete zomerse lichte lunchideeën of tussendoortjes omdat het super hydraterend is, heel eenvoudig om te maken en verrassend vullend. De notenkaas is een aangepast recept uit mijn nieuwe boek Easy Vegan met Julie – het origineel kan je HIER bekijken.

Voor het recept van deze Watermeloenpizza met Notenkaas, klik HIER.

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

LEES OOK: Zomerse Quinoa Tabbouleh met Aardbei

LEES OOK: Snickers Bananenijs met Chocolade en Pindakaas