Deze beroemdheden hebben (bijna) een universitair diploma op zak

Geüpdatet op 31 mei 2019 door Laure Vandendaele
Deze beroemdheden hebben (bijna) een universitair diploma op zak

Brooklyn Beckham en Malia Obama zijn helemaal klaar voor de 'college experience'.

Het is moeilijk te geloven maar Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David en Victoria Beckham, is intussen 18 jaar én klaar om aan hogere studies te beginnen. Dat doet de eerstgeborene van het sterrenkoppel niet in Londen, Brooklyn trekt naar New York waar hij zich aan de Parsons School of Design zal toeleggen op zijn studie fotografie. De artistieke tiener is momenteel samen met zijn trotse ouders in The Big Apple om de laatste voorbereidingen te treffen. Vader David maakte via Instagram wereldkundig dat hij heel erg trots is op zijn zoon en moeder Victoria is emotioneel door het vertrek van haar eerste zoon. "Ja, er waren traantjes", liet de ontwerpster aan haar 16 miljoen Instagramvolgers weten.

Ook Malia Obama is na een waarin ze bij verschillende bedrijven sta liep klaar  een carrière aan de universiteit. En niet zomaar de minste, de oudste dochter van Barack en Michelle Obama treedt in de voetstappen van haar beroemde ouders en trekt naar de prestigieuze universiteit Harvard. Eerder deze week zette Malia de universiteit al op stelten toen ze samen met haar ouders een bezoek aan de campus bracht. Dat riep vermoedelijk heel wat herinneringen op bij de voormalige potus en flotus die beiden een rechtendiploma van Harvard op zak hebben. Voor welke studie de 19-jarige Malia heeft gekozen, is nog niet bekend.

beroemdheden universiteit malia obama harvard

 

Ook deze beroemdheden hebben een universitair diploma op zak.

1/

Natalie Portman

universiteit studie harvard natalie portman

Natalie Portman studeerde in 2003 af aan Harvard. Angst dat haar studie haar filmcarrière in de weg zou staan, had de actrice niet. "Ik ben liever slim dan een filmster."

2/

Emma Watson

studeren universiteit emma watson

De ster uit 'Beauty and the Beast' behaalde een bachelor Engelse literatuur aan Brown.

3/

Kristen Bell

universiteit studeren kristen bell

De ster uit 'Frozen' studeerde in 2001 af een de Universiteit van New York.

4/

Rachel McAdams

universiteit studeren rachel mcadams

De actrice verdiepte zich vier jaar lang in de wereld van het theater aan de York Universiteit in Toronto. In 2001 haalde de ster uit 'The Notebook' haar diploma.

5/

J.K. Rowling

universiteit studeren j k rowling

De geestelijke moeder van Harry Potter (zag je de nieuwe kledinglijn trouwens al?) behaalde aan bachelordiploma Frans en klassieke literatuur.

6/

Mary-Kate en Ashley Olsen

universiteit studeren mary kate ashley olsen

De beroemde tweeling begon vol goede moed aan een opleiding aan de universiteit van New York maar kapten ermee eens hun kledinglijn goed begon te lopen.

7/

Kourtney Kardashian

universiteit studeren kourtney kardashian

You guys, er is dus wel degelijk een Kardashian die niet enkel aan 'the university of life' een diploma behaalde. Na twee jaar aan de universiteit van Dallas trok Kourtney naar de universiteit van Arizona waar ze een diploma theaterwetenschappen en Spaans behaalde.

8/

Ariel Winter

universiteit studeren ariel winter

Net zoals haar 'Modern Family' personage blijkt Ariel Winter ook in het echt een bolleboos. De 19-jarige actrice werd vorig jarig toegelaten tot de universiteit van Los Angeles.

9/

Whitney Port

studeren universiteit whitney port

Kersverse moeder Whitney Port behaalde in 2007 een diploma gender studies aan de USC in Californië.

10/

Rebel Wilson

studeren universiteit rebel wilson

Voor Rebel Wilson de kost als actrice begon te verdienen, behaalde de Australische een bachelordiploma Rechten en Kunstgeschiedenis aan de New South Wales universiteit.

11/

 

Elizabeth Olsen

universiteit studeren elizabeth olsen

In tegenstelling tot haar oudere zussen maakte Elizabeth haar hogere studies wel af. De actrice behaalde in 2013 haar diploma aan de Tish School of the Arts in New York.

12/

Troian Bellisario

universiteit studeren troian bellisoario

De ster uit 'Pretty Little Liars' studeerde in 2009 af met een bachelordiploma in Schone Kunsten.